Search
Close this search box.
Inici > El poble > Comerços i serveis de Tiana

Quissos

Perruqueria canina. Banys terapèutics. Talla a tisora, stripping i màquina. Especialiotzació en races. Perruqueria comercial. Assessorament personalitzat. Més de 20 anys d’experiència en totes les tècniques.
Establiment associat a l’ACIST.

Restaurant Can Roca

Cuina tradicional catalana amb plats de temporada. Aparcament gratuït. Espai climatitzat. Terrassa oberta durant el bon temps, tant migdia com nit. Venen calçots de collita pròpia.

Restaurant associat a l’ACIST.

Restaurant Casino

Servei de bar restaurant els dies de cada dia i els caps de setmana. Menús a l’interior i l’exterior. Disposa d’àmplia terrassa.

Restaurant l’Avi Mingo

Restaurant de cuina catalana tradicional de temporada. El restaurant es denominava anteriorment Cafè de Dalt i era lloc de tertúlia de grans compositors com Isaac Albéniz, on passava tots els estius junt amb els seus amics com Menció Griful (Narel.li) a la sala adjunta al restaurant (Sala Giral) on oferia els millors concerts del seu repertori. Durant tot el segle XIX i gran part del XX el restaurant junt amb la Sala Giral va ésser l´eix i motor cultural de la història de Tiana.

Restaurant associat a l’ACIST.

Restaurant Les Terrasses de Sant Romà

Cuina de mercat. Menús de migdia, caps de setmana i festius  i grups. Calçotades. Celebracions privades. També fem menjar per emportar.

Has detectat algun error al directori? Hi falta el teu comerç o servei? Escriu–nos a tiana.comunicacio@tiana.cat

Ves al contingut