Search
Close this search box.
Inici > Espai Dioptria

Equipament municipal comunitari que ofereix un espai de treball i oportunitats per a les entitats, els col·lectius i els veïns i veïnes de Tiana. L’espai Dioptria engloba 3 blocs: l’espai de l’AEIG Roger de Flor, la casa d’entitats i l’espai Jove, i la sala Dioptria, una sala de treball d’accés lliure per a veïns i veïnes. 

Què he de fer per utilitzar l'espai

Per poder accedir a la Sala Dioptria o a la Casa d’Entitats cal que et facis usuari. Usuari IO, tal com ho hem anomenat per a l’Espai Dioptria. La vigència del permís d’entrada serà d’un any i quan facis el tràmit per a ser usuari caldrà que sigui 72 hores abans del primer dia que hi vulguis accedir. Fes el tràmit amb temps!

Els tràmits per a fer-se usuari quedaran actius a partir de dimarts, 9 d’abril.

Estudiants i emprenedors

Si ets un jove estudiant o emprenedor que necessites l’espai per treballar, pots fer-ho a la Sala Dioptria. Fes-te usuari IO i t’enviarem un codi per poder entrar a la sala d’estudi i treball. El codi és personal i intransferible i té la vigència d’un any. Rebràs un mail amb tota la informació necessària. La utilització de la sala és totalment gratuïta.9

Entitats habituals

Si ets una entitat que ha de disposar habitualment de la Casa d’Entitats, fes-te usuari IO. Disposaràs d’un codi propi i l’accés a un calendari on podràs veure quan està ocupada la sala i quan està disponible. En fer el tràmit rebràs un mail amb tota la informació detallada i el codi d’accés.

Entitats i associacions per a ús puntual

Si ets una entitat o associació que necessites la sala puntualment per a fer una reunió o una activitat, pots demanar-la fent el tràmit d’aquí sota. T’arribarà un mail amb l’autorització per fer servir la sala si està disponible i les instruccions per poder-hi accedir.

Què s'hi fa a l'Espai Jove i a la Casa d'Entitats?

L’Espai Jove i la Casa d’Entitats conviuen en el mateix bloc, el bloc central. L’Espai Jove és un espai de lleure, formació i trobada per als joves de Tiana on s’hi desenvolupen activitats amb l’objectiu de fomentar l’aprenentatge i el creixement personal dels joves. L’Espai Jove forma part de la xarxa de punts d’informació juvenil de Catalunya (XNEJ). 

 La Casa d’Entitats pretén ser un espai de reunió, trobada i activitat pròpia per a les entitats municipals. Aquest equipament facilita el treball associatiu, oferint diversos espais per al desenvolupament, la col·laboració, el creixement i la millora del moviment associatiu, i oferint, també, la possibilitat de relació interassociativa entre les diferents entitats. 

Què és la Sala Dioptria? 

La Sala Dioptria és un espai d’accés lliure mitjançant un codi unipersonal que ofereix als tianencs i tianenques un espai polivalent de treball, estudi i formació. Està equipat amb el mobiliari i la tecnologia necessaris per estudiar i teletreballar en qualsevol hora del dia. En períodes d’avaluacions a les universitats s’ampliarà l’horari d’obertura fins a les 12 de la nit per complementar l’horari d’obertura de la biblioteca. 

Els serveis

Lequipament té wifi per als usuaris registrats. 

Les sales disposen d’un espai office amb nevera, cafetera i bullidor. És per a l’ús compartit dels usuaris. Els aparells els podrà fer servir cada persona que hi vagi a estudiar, treballar o a fer reunions. Cal que us porteu, però, els vostres gots i tasses i els vostres cafès, infusions o refrescos i que us els endueu quan acabeu de fer servir l’espai.

Els lavabos són a l’exterior. Dins les sales disposareu d’una clau per tal d’obrir-los quan els hàgiu de fer servir.

Les entitats disposen d’armaris per poder guardar la seva documentació.

ESPAI DIOPTRIA

Horari Espai Jove: de dilluns a divendres de 17 h a 20,30 h.

Horari d’estudi sala Dioptria: de dilluns a dissabte de 8 h a 21 h. Fins a les 00 h en període d’exàmens de la universitat i selectivitat.  

Horari Casa d’Entitats: de 8 h a 00 h.

Skip to content