Search
Close this search box.
Inici > El poble > Comerços i serveis de Tiana

Abad Jardiner’s

Abad Jardiner’s és una empresa formada per especialistes titulats amb experiència al sector des de 1994, en què oferim qualsevol servei relacionat amb la jardineria, ja sigui d’interior, exterior, obra pública o privada. El nostre objectiu és poder desenvolupar projectes de jardineria sostenible adaptats a les necessitats que tinguin els nostres clients. Intentem que tots els nostres productes siguin ecològics, tenint en compte el respecte pel medi ambient. Oferim als nostres clients un tracte personalitzat i exclusiu, assessorant i aconsellant a partir de la nostra experiència.

Agropecuaria Josep Roses

El sindicat. Magatzem d’adobs, pinsos, llegums, fruites i verdures.

Comerç associat a l’ACIST.

Armadans Sancho. Gestió immobiliària

Gestió de patrimonis immobiliàris. No n’hi ha prou amb creure en els valors immobiliaris. Cada dia és més important trobar la manera d’optimitzar la inversió de cada metre quadrat, de fer créixer la seva rendibilitat. Perquè les circumstàncies canvien tan de pressa com les portades dels diaris. Però a nosaltres ens agrada pensar que a cada imprevist s’amaga una nova oportunitat de millorar les coses.

Arreglos M. José

La Modista disposa de botigues on els clients rebran un tracte totalment personalitzat per poder arreglar, modificar o adaptar les seves peces de vestir, peces tèxtils de la llar o qualsevol altra peça de roba. Les nostres especialistes en costura realitzen tot tipus d’arranjaments com escurçar, allargar, estrènyer, eixamplar, folrar, fer sargits, posar pegats, canviar i arreglar cremalleres, entre d’altres.

AS Soldevila Arquitectes

Som un estudi compost únicament per dos arquitectes, per tant, oferim una elaboració acurada del projecte i posteriorment un seguiment continuat de l’obra. Aquesta filosofia de treball l’apliquem a diferents tipologies de feina. Proposem una arquitectura de línies senzilles i un projecte nascut de la ubicació i l’entorn on es troba, i d’acord amb els interessos del client, ja que ell es qui millor coneix les seves necessitats.

Has detectat algun error al directori? Hi falta el teu comerç o servei? Escriu–nos a tiana.comunicacio@tiana.cat

Skip to content