Search
Close this search box.

Agropecuaria Josep Roses

El sindicat. Magatzem d’adobs, pinsos, llegums, fruites i verdures.

Comerç associat a l’ACIST.

Arreglos M. José

La Modista disposa de botigues on els clients rebran un tracte totalment personalitzat per poder arreglar, modificar o adaptar les seves peces de vestir, peces tèxtils de la llar o qualsevol altra peça de roba. Les nostres especialistes en costura realitzen tot tipus d’arranjaments com escurçar, allargar, estrènyer, eixamplar, folrar, fer sargits, posar pegats, canviar i arreglar cremalleres, entre d’altres.

Celler Alta Alella

Una família lligada a la viticultura. En Josep Maria i la Cristina han dedicat tota la vida a la cultura del vi i el cava. Les seves filles, Mireia i Georgina, han crescut envoltades de vinyes, raïm, veremes i ampolles. Ho porten dins. Coneixement, passió, perseverança i dedicació. Un estil de vida. Un celler jove però carregat d’experiència, desig de millora i entusiasme pel bon fer.

Celler Quim Batlle

Celler on es cultiva la vinya i es fan vins blancs ecològics de gran qualitat dins de la D.O. Alella. Enoturisme: Fem visites guiades amb tast de vins i visites a cavall, visites amb embotits, lloguer de l’espai per celebracions i altres esdeveniments. Associat a l’ACIST.

Centre Veterinari Tiana

Josep Maristany Carreras, veterinari col·legiat nº1052.
Consultes. Vacunes i microxips. Cirurgies menors i majors. Radiologia. Analítiques. Botiga. Perruqueria canina.

Establiment associat a l’ACIST.

Ves al contingut