Search
Close this search box.
Inici > Serveis > Obrir un negoci

Des de l’Ajuntament de Tiana t’ajudem a impulsar el teu projecte des de la innovació, la responsabilitat social i la sostenibilitat.

Vols obrir un comerç o un servei a Tiana?

L’Ajuntament ha posat en marxa una borsa de locals comercials amb l’objectiu de posar en contacte propietaris de locals i persones emprenedores interessades.

També disposem de 6 locals comercials al passatge Moragas en règim de lloguer pensats per facilitar a emprenedors i emprenedores l’inici d’una activitat comercial al poble. L’adjudicació es fa mitjançant procediment obert en els termes establerts a la Llei de Contractes del Sector Públic.

Tiana emprèn

L’Ajuntament de Tiana està adherit al Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de Montgat, adreçat a persones emprenedores per rebre assessorament, formació i tot tipus d’informació.

Les polítiques de promoció econòmica afavoreixen la creació d’empreses al territori local i ajuden a millorar la seva competitivitat. L’Ajuntament, a través del Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de Montgat, ofereix informació, orientació i assessorament per a l’anàlisi de la viabilitat de projectes empresarials, l’elaboració de plans d’empresa, activitats, programes i recursos per al desenvolupament i creixement d’iniciatives per a la consolidació empresarial.

  • Inserció: Fomentar la creació d’ocupació i la inserció laboral.
  • Formació ocupacional i adaptabilitat: Assegurar una bona formació per ocupar els llocs de treball que ofereix un món en constant procés de canvi.
  • Esperit d’empresa: Facilitar la creació d’empreses. Promoure el desenvolupament de l’activitat econòmica.

Promoció econòmica i ocupació

Adreça: Pare Claret, s/n, Montgat.
Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Telèfon: 93 469 07 37

Skip to content