Search
Close this search box.
Inici > Estiu Jove 2024

Estiu Jove 2024

Viu l’estiu a Tiana i Montgat. Un munt d’activitats gratuïtes, matí i tarda del mes de juliol, per a joves i adolescents, entre els 12 i els 18 anys.

Les places són limitades i s’aniran adjudicant per ordre d’inscripció. Si t’apuntes a més d’una activitat, fes-ho per ordre de preferència. S’assignaran en funció de la disponibilitat. 

Les inscripcions es poden fer de l’1 al 21 de juny en aquesta mateixa pàgina. Només cal descarregar la documentació i enviar-la al mail dioptria@tiana.cat.

Aquí tens tots els formularis que et calen segons on et vulguis apuntar.

Torneig futbol sala nocturn

Divendres 5 de juliol, de 19 h a 00 h al poliesportiu municipal. Inscripcions fins el 28 de juny.  Amb la col·laboració de Futsal Tiana. 

Equips

 1. Edat dels jugadors: de 18 a 30 anys. 
 2. Equips mixtos.
 3. Mínim de 5 jugadors i màxim de 7 jugadors.
 4. Al terreny de joc l’equip sempre ha de ser mixt.

Inscripcions

 1. Cada jugador ha d’omplir la fitxa d’inscripció al torneig i enviar-la a dioptria@tiana.cat.
 2. 5€ per persona.
 3. Per fer el pagament s’ha de fer una transferència única per tots els integrants de l’equip, el concepte ha de ser el nom de l’equip Nº de compte: ES08 2100 0889 4301 0090 2940.
 4. Un cop fet el pagament, s’ha d’enviar la fitxa de cada jugador i el justificant del pagament a dioptria@tiana.cat.  Sense el justificant del pagament, l’equip no constarà com a participant del torneig.

Torneig futbol 7 nocturn juvenil

Divendres 12 de juliol, de 19 h a 00 h al camp municipal de futbol. Inscripcions fins l’1 de juliol.  Amb la col·laboració de C.C.E. Tiana. 

Equips

 1. Edat dels jugadors: de 12 a 17 anys. 
 2. Dues categories: (12-14) (15-17)
 3. Mínim de 7 jugadors i màxim de 10 jugadors.

Inscripcions

 1. Cada jugador ha d’omplir la fitxa d’inscripció al torneig i l’autorització dels menors d’edat, i enviar el document a dioptria@tiana.cat.
 2. 5€ per persona.
 3. Per fer el pagament s’ha de fer una transferència única per tots els integrants de l’equip, el concepte ha de ser “Nom de l’equip” + Torneig de futbol nocturn. Nº de compte:  ES64 2100 0183 1102 0032 8201.
 4. Un cop fet el pagament, s’ha d’enviar la fitxa de cada jugador i el justificant del pagament a dioptria@tiana.cat.  Sense el justificant del pagament, l’equip no constarà com a participant del torneig.

Classes de reforç

Oferim classes de reforç per als alumnes des de primer fins a quart d’ESO. Vine a fer els deures d’estiu de l’institut o a repassar matèries amb l’ajuda d’una professora. 

Tastet de mar

Practica i aprèn diferents activitats aquàtiques com vela i paddle surf, entre d’altres. Lot de 5 sessions de 3 hores cadascuna. Pots escollir el dia que et vagi millor entre juliol i agost. 

Aquesta és una activitat de pagament. El preu és de 25 €, però hi ha bonificacions socials si les demanes. Descarrega el formulari, omple’l i envia’l a dioptria@tiana.cat

Tallers

Taller de cuina saludable a partir de receptes de diferents països. 

Practica anglès d’una manera dinàmica i divertida. Crea els teus projectes robòtics amb el programari Scratch 4 Arduino (S4A), i practica la conversa en anglès.

Experimenta i crea un munt de coses: gravats de linòleum, ciment creatiu, guix, estampats, paper maixé, pintura que s’il·lumina en la foscor… i coneix l’artesania d’altres cultures. A més, rodarem una pel·lícula amb el mòbil. A càrrec de l’Olga Artigas.

Durant dues sessions, ens introduïm al sampling, la tècnica de producció musical que hi ha darrere dels diferents gèneres de música urbana, i aprendrem a tocar patrons rítmics de hip-hop, trap, reggaeton o afrobeat, utilitzant controladors MIDI amb pads.

Taller d’iniciació a la pràctica del ganxet i la fabricació d’accessoris de roba o utensilis fets amb la tècnica de punt: arracades, bosses, necessers i altres complements amb la pràctica del ganxet i objectes decoratius com flors. A càrrec de Paula López.

Taller de tècniques plàstiques mixtes: pintura, fang, collage, etc. L’objectiu del taller és que els joves i adolescents puguin experimentar diferents tipus de tècniques artístiques. A càrrec de Nit Josa Batlle.

Sortides

Sortida de tot el dia. Inclou autocar, entrades i monitors/es
acompanyats.
Preu: 40 €

Gladiadors i submarí soviètic. Els dos jocs d’escape immersiu ubicats a El Masnou. Ideal per als amants de les aventures. Activitat gratuïta.

Inscripcions de l’1 al 21 de juny.

Omple el formulari i envia’l a dioptria@tiana.cat.

Skip to content