Search
Close this search box.
Inici > Serveis > Seguretat > Seguretat i gènere

Les atencions als casos de violència masclista es gestionen des de serveis socials, coordinant-se amb els cossos de seguretat (la Policia Local i els Mossos d’Esquadra) i basant-se, principalment, en la vessant assistencialista de l’abordatge de les violències masclistes.

Les derivacions que es realitzen des de serveis socials es duen a terme a través d’una fitxa específica de derivació. La intervenció realitzada des del SIE i SIAD de referència es basa en l’atenció psicològica i l’assessorament jurídic de les dones que accedeixen als serveis. 

La prevenció i sensibilització es treballa des de diferents actes públics i tallers de formació. Entre aquestes activitats hi ha el Punt Lila, la xarxa d’establiments segurs, la cartelleria a les entrades del municipi i els actes dels dies 25N, contra les violències masclistes i el 28J dia de l’orgull LGTBIQ+. Una altra de les eines és el protocol contra les agressions sexistes en els espais de festa del municipi que dona resposta a les actuacions en els espais d’oci i que preveu també les diferents accions de prevenció i sensibilització.

Telèfons d’interès

Policia Local

Adreça: Carrer Marquès de Monistrol, 1.
Telèfon: 93 395 15 15

Si veus conductes sospitoses: No t’arrisquis. Truca a la Policia Local, pren nota de matrícules i de la indumentària dels sospitosos.

Skip to content