Search
Close this search box.
Inici > Serveis > Seguretat > Pla de Protecció a la Llar

La  Polica Local té un pla preventiu de robatoris en domicilis que es fa coordinadament amb els Mossos d’Esquadra.

El Pla preventiu de robatoris en domicilis permet mantenir vigilades les zones més sensibles amb diferents punts de control. Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local fan vigilàncies de 30 minuts en punts estratègics per identificar possibles sospitosos i evitar robatoris. 

La planificació dels punts es fa en coordinació amb la Cap de la Policia Local i els punts són rotatoris. El pla preventiu es reforça amb el dispositiu de càmeres de videovigilància que permet la recuperació d’imatges de vehicles o persones sospitoses. 

Si marxes de vacances, fes-li-ho saber a la Policia Local. Pots fer el tràmit directament clicant el tràmit d’aquí sota i informant dels dies que marxes i donant un telèfon perquè et puguin localitzar en cas d’emergència. També pots deixar unes claus a la policia perquè si han d’accedir al teu jardí en cas d’urgència, ho puguin fer més eficientment.

Pla Local de Seguretat 

Tiana disposa d’un Pla de Seguretat des del juny del 2022. Una comissió de seguiment vetlla per la seva execució.

POLICIA LOCAL

Adreça: Carrer Marquès de Monistrol, 1.

Telèfon: 93 395 15 15

Si veus conductes sospitoses: No t’arrisquis. Truca a la Policia Local, pren nota de matrícules i de la indumentària dels sospitosos.

Skip to content