Search
Close this search box.
Inici > Serveis > Educació > Escola bressol municipal de Tiana

L’escola bressol El Més Petit de Tots ofereix a l’infant sentir-se segur, tot creant un ambient positiu en un entorn de protecció i afecte.

Tracta l’infant com a persona, com un ésser únic que estableix relacions personals i que està influenciat per l’entorn. L’infant ha de rebre una atenció tan individualitzada com sigui possible. 

La nostra actitud ha de ser respectuosa i hem de personalitzar les relacions dels adults amb els infants, ja que els proporcionen molta seguretat. 

Partim de la finalitat de crear un ambient de confiança i respecte en què l’infant sigui protagonista dels seus aprenentatges i pugui desenvolupar-se en totes les seves capacitats. Som una escola oberta on el moviment lliure i el respecte dels seus processos evolutius són la base per a un bon desenvolupament, tant físic com emocional i cognitiu. Fem una pedagogia preparada per a la sorpresa, en la qual construïm espais d’aprenentatge potenciant la llibertat de crear i provocar la interacció amb el seu entorn i amb si mateix.

Tenim el privilegi de gaudir d’un espai exterior únic amb una superfície de més de 1000 m2, envoltat de natura, amb plantes aromàtiques, arbres fruiters i un hort amb verdures i hortalisses. Tenim cuina pròpia, ecològica i de proximitat, gestionada per Eumaserveis Escolars S.L.

Preinscripció 2024-2025

Consulta aquí la llista definitiva de les sol·licituds presentades a l’Escola Bressol Municipal per al curs 2024-2025. 

EL MÉS PETIT DE TOTS

Adreça: C/Can Gaietà, 2–6 i c/Josep París, 12 (Escorxador)

Telèfon: 93 465 82 89

Correu-e: a8068628@xtec.cat

Horari escolar: de 8.45 a 12 h i de 15 a 17 h.

Acollida matí: de 7.30 a 8.45 h.

Acollida tarda: de 17 a 18 h (amb un nombre mínim d’infants).

Menjador i descans: de 12 a 15 h.

Ves al contingut