Search
Close this search box.
Inici > Joventut > Espai Jove

Treballem per un poble educador que fomenti la participació activa de la joventut i que en millori les oportunitats laborals i d’emancipació.

 

A Tiana ens agrada aprendre, intercanviar, compartir, imaginar. Créixer! Formem, dia a dia, ciutadans exigents, crítics, participatius. Dins i fora l’escola. Volem construir una vila que apoderi a les persones joves a superar els reptes i que visquin el poble amb plena llibertat.

A l’Espai Jove trobaràs un espai de reunió, assessorament i orientació en els àmbits de l’educació, la formació, el treball, l’habitatge, la salut i la mobilitat internacional. 

 

És un projecte impulsat pels ajuntaments d’Alella, Arenys de Mar, renys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Calella, Canet de Mar, El Masnou, Malgrat de Mar, Mataró, Òrrius, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tordera, Vilassar de Mar i Vilassar de Mar amb el suport i la coordinació del Consell Comarcal del Maresme. Es pot accedir al servei a partir del Punt d’Informació Juvenil de l’Altell.

També trobaràs més informació al següent enllaç.

És una iniciativa dels ajuntaments de Tiana, Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar amb l’objectiu de:

  • Donar cobertura promocional als músics novells dels municipis organitzadors.
  • Millorar la formació musical dels músics novells dels municipis organitzadors
  • Reconèixer la importància de la creativitat en el jovent.
  • Crear espais d’actuació musical al territori.

Trobaràs més informació al següent enllaç: www.maresmusic.cat.

Servei Local d’Ocupació per a joves amb tots els serveis municipals que tenen a la seva disposició segons les seves necessitats, interessos i motivacions.

Clica aquí per anar al servei.

Subvencions per al pagament del lloguer o cessió d’ús per a joves fins a 35 anys.

Són subvencions per facilitar l’emancipació i el gaudi d’un habitatge o habitació en règim de lloguer o de cessió d’ús per a persones joves que en el moment de presentar la sol·licitud tinguin fins a 35 anys, l’edat de 35 anys inclosa.

El termini de presentació de sol·licituds s’inicia l’11 de març de 2024 a les 9:00 h. i finalitza el 12 d’abril de 2024 a les 15:00 h.

Informa’t clicant aquí.

Fes el tràmit clicant aquí.

Els ajuts no es donen per l’ordre d’arribada de les sol·licituds. Es valoraran i s’aplicaran les puntuacions dels expedients per a la seva concessió.

Guia de recursos

Truca’ns o envia’ns un whatsapp

Horari: de dilluns a divendres de 17 h a 20,30 h 

Aula d’Estudi: del 20 de maig al 30 de juny.

Adreça: Espai Dioptria. Cals Frares s/n.

Ves al contingut