Search
Close this search box.

Abad Jardiner’s

Abad Jardiner’s és una empresa formada per especialistes titulats amb experiència al sector des de 1994, en què oferim qualsevol servei relacionat amb la jardineria, ja sigui d’interior, exterior, obra pública o privada. El nostre objectiu és poder desenvolupar projectes de jardineria sostenible adaptats a les necessitats que tinguin els nostres clients. Intentem que tots els nostres productes siguin ecològics, tenint en compte el respecte pel medi ambient. Oferim als nostres clients un tracte personalitzat i exclusiu, assessorant i aconsellant a partir de la nostra experiència.

Armadans Sancho. Gestió immobiliària

Gestió de patrimonis immobiliàris. No n’hi ha prou amb creure en els valors immobiliaris. Cada dia és més important trobar la manera d’optimitzar la inversió de cada metre quadrat, de fer créixer la seva rendibilitat. Perquè les circumstàncies canvien tan de pressa com les portades dels diaris. Però a nosaltres ens agrada pensar que a cada imprevist s’amaga una nova oportunitat de millorar les coses.

AS Soldevila Arquitectes

Som un estudi compost únicament per dos arquitectes, per tant, oferim una elaboració acurada del projecte i posteriorment un seguiment continuat de l’obra. Aquesta filosofia de treball l’apliquem a diferents tipologies de feina. Proposem una arquitectura de línies senzilles i un projecte nascut de la ubicació i l’entorn on es troba, i d’acord amb els interessos del client, ja que ell es qui millor coneix les seves necessitats.

Assessoria Joan Figuerola

Ayana Psicologia

Psicologia infantil, juvenil, família.

Servei associat a l’ACIST.

Skip to content