Search
Close this search box.
Inici > Serveis > Buscar feina

T’ajudem a trobar un lloc de treball o a millorar el que ja tens.

El Servei d’Ocupació ofereix informació, orientació professional, assessorament i acompanyament per a les persones que busquen feina. S’adreça a tots els veïns i veïnes de Tiana i Montgat en situació de desocupació que es trobin en procés de recerca. També a les persones treballadors que busquen millorar l’ocupació.

El servei el presta el Centre Cívic Mallorquines de Montgat, gràcies a un conveni amb l’Ajuntament de Tiana. Si busqueu feina i us voleu donar d’alta a la borsa de treball, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, per demanar cita prèvia amb les tècniques d’ocupació al: 93 469 07 37, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Els plans locals d’ocupació són una política pública adreçada a oferir oportunitats laborals a persones en situació d’atur a través de mesures de creació directa de llocs de treball i de foment de la contractació estable, acompanyades d’accions de formació i capacitació professional.

La Diputació de Barcelona impulsa des de l’any 2014 el finançament de plans locals d’ocupació a través de programes complementaris destinats a les entitats locals de la demarcació de Barcelona. 

Promoció econòmica i ocupació

Adreça: Pare Claret, s/n, Montgat. 
Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.
Telèfon: 93 469 07 37

Skip to content