Search
Close this search box.
Inici > Serveis > Seguretat > Policia Local de Tiana

Impulsem un nou model de seguretat i prevenció centrat en la defensa, el desenvolupament i la diplomàcia. Una policia al servei de la ciutadania més propera, una policia de capçalera.

Vetllem perquè et sentis més segur amb més càmeres de vigilància, patrullatge en zones sensibles i vigilància discreta per detectar conductes sospitoses.

Telèfons d’atenció
Cita prèvia per a denúncies

Si has de posar una denúncia et recomanem que demanis cita prèvia al telèfon de la Policia Local,  93 395 15 15. La cita prèvia garanteix:

  • Millor atenció personalitzada.
  • Anonimat per a casos sensibles.
  • Estalvi de temps per al denunciant.
Pla Local de Seguretat 

Tiana disposa d’un Pla de Seguretat des del juny del 2022. Una comissió de seguiment vetlla per la seva execució.

La Junta Local de Seguretat és l’òrgan de coordinació de la seguretat pública al poble i té per missió la presa de decisions en base a la informació i el coneixement que aporten els diferents integrants, segons les seves funcions i responsabilitats. És un espai de debat formal que permet millorar la presa de decisions sobre les necessitats i prioritats en matèria de prevenció i seguretat, i també els mecanismes de coordinació en les intervencions, programes o accions. La Junta Local de Seguretat de Tiana és presidida per l’alcalde.

Els agents de la Policia Local de Tiana fan xerrades divulgatives sobre consells de seguretat. Giren entorn de la tipologia de delictes que pot afectar a cada sector de població i les mesures que cal aplicar.

  • Si vols que la Policia Local faci una xerrada sobre consells de seguretat al teu veïnat o a la teva entitat, envia’ns un missatge al WhatsApp de l’Ajuntament (600 00 22 33) o envia un mail a policialocal.tiana@tiana.cat.

POLICIA LOCAL

Adreça: Carrer Marquès de Monistrol, 1.

Telèfon: 93 395 15 15

Denúncies: Si vols posar una denúncia, et recomanem que demanis cita prèvia per estalviar–te temps i tenir una atenció més personalitzada.

Skip to content