Search
Close this search box.
Inici > Entitats socials, culturals i esportives de Tiana

Apropa’t

Protectora d’animals de Tiana. Gestionen la gatera i la gossera a través de voluntariat. S’encarreguen de controlar les colònies de gats, esterilitzar els felins i trobar-los una llar. Acullen gossos, els fan un seguiment i els busquen una llar.

ASPAMOTI (Associació de Pares Montgat Tiana)

Assemblea Nacional Catalana de Tiana

Organització ciutadana de base transversal i unitaria formada per persones que treballen desinteressadament per la llibertat col·lectiva i que té com a objectiu la independència de la nació catalana per mitjans democràtics i pacifics.

Associació Bandabòlit

Una banda de vents i percussions de Tiana, un projecte artístic i comunitari on es juga amb la música, l’experimentació i, sobretot, les ganes de passar-ho bé! També organitzen el cicle d’acords, i participen en diverses activitats, col.laborant amb diferents entitats del poble.

Associació d’Amics de la Cartoixa de Montalegre

La difusió del llegat històric, cultural i espiritual de la Cartoixa de Montalegre, mitjançant activitats culturals (conferències, congressos, exposicions, concerts, etc.), publicacions, mitjans electrònics i digitals, pàgines web i qualsevol altra que en el futur pugui existir. La promoció de les accions adients per tal d’aconseguir el manteniment i correcte estat de conservació del patrimoni escrit i documental, així com del patrimoni arquitectònic-monumental de la Cartoixa de Montalegre i del seu entorn. Totes aquestes accions es fan sempre d’acord amb la comunitat cartoixana de Montalegre. El suport i l’ajuda a la comunitat cartoixana de Montalegre en aquelles qüestions materials i/o de gestió que consideri necessàries la comunitat per tal de poder desenvolupar la seva tasca espiritual i cultural de manera totalment lliure

Has detectat algun error al directori? Hi falta alguna entitat? Escriu–nos a tiana.comunicacio@tiana.cat

Skip to content