Colla gegantera i grallera de Tiana

Penya Barcelonista de Tiana

Fundada l’any 1981. És una penya oficial del FC Barcelona. Entitat que ofereix als seus 120 socis/es la possibilitat de veure a la Sala Sant Jordi tots els partits del Barça. També organitza altres activitats com xerrades per fomentar la cultura a l’esport, tornejos de pàdel i futbol sala i desplaçaments amb bus quan juga el Barça al Camp Nou.

instagram @penya_barcelonista_tiana

Societat Recreativa Nou Pins

Neix l’any 1986 amb l’obra Maria Rosa, d’Àngel Guimerà, dirigida per Marià Manzanares. En commemoració amb els antics actors i actrius de Nou Pins, que actuaven durant els anys vint a la Catequística.

Associació el Taller de Can Boter

Societat Coral Joventut Tianenca

La Societat Coral Joventut Tianenca va ser fundada l’any 1903. Te diverses seccions com la Coral Tianenca, el Cor de Gòspel i el de Caramelles. Treballa la iniciació a la música i el cant coral amb els més petits, coral infantil i cor jove en col·laboració amb els centres educatius. Ofereix classes de tècnica vocal i de cant. Participa en els actes del cicle festiu i actes culturals de la Vila. Mostra el seu treball fora de Tiana en encontres i concerts. Pertany a la Federació de Cors de Clavé, la Federació Catalana d’Entitats Corals i el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.

Skip to content