Search
Close this search box.

Cor Veus de la Virreina

Cant coral, els inicis de la coral daten sobre l’any 1972, sota la direcció del Sr. Josep Moncasi (anomenat l’avi Josep), per cantar a les Festes Majors. Actualment la seva Presidenta és la Sra. Mercè Serrano Garig, i la Directora és Glòria Miquel Gutiérrez.

La Festa dels Racons

La Festa dels Racons és un festival d’arts escèniques al carrer per a tots els públics que se celebra anualment a Tiana. Diferents indrets del poble esdevenen, per un dia, escenaris improbables que el públic anirà descobrint seguint un itinerari, diferent cada any, i acompanyats per un guia. Trenquem així la tradicional frontera entre l’artista i l’espectador posant en valor l’entorn i el territori. Un passeig màgic i deliciós!

Instagram: @festadelsracons

Colla gegantera i grallera de Tiana

Els gegants de Tiana son els protagonistes de La llegenda de l’Arbre dels Nassos. Es van construir a Can Boter segons un disseny de Tomàs Atienza. El Cavaller i la Novícia es van batejar el 3 de gener del 1997 en un acte a la Plaça de la Vila que va comptar amb la participació de totes les entitats de Tiana.

 

Penya Barcelonista de Tiana

Fundada l’any 1981. És una penya oficial del FC Barcelona. Entitat que ofereix als seus 120 socis/es la possibilitat de veure a la Sala Sant Jordi tots els partits del Barça. També organitza altres activitats com xerrades per fomentar la cultura a l’esport, tornejos de pàdel i futbol sala i desplaçaments amb bus quan juga el Barça al Camp Nou.

Xarxes

Instagram: @penya_barcelonista_tiana

Societat Recreativa Nou Pins

Neix l’any 1986 amb l’obra Maria Rosa, d’Àngel Guimerà, dirigida per Marià Manzanares. En commemoració amb els antics actors i actrius de Nou Pins, que actuaven durant els anys vint a la Catequística.

Ves al contingut