Search
Close this search box.

Futsal Tiana – la Conreria

Club Esportiu de Futbol Sala. Entrenaments i partits al Pavelló Municipal.

Societat de Caçadors

Fundada l’any 1970. El primer president de l’entitat, que tenia la seu al Bar Tiana, va ser Antoni Giménez. La Societat de Caçadors de Tiana compta amb uns setanta socis, que practiquen la caça menor i la caça major durant quatre mesos a l’any al vedat tianenc.

CCE Futbol Tiana (Centre Cultural Esportiu Tiana)

Ens marquem com a objectiu principal que el CCE Tiana torni a ser un club referent al municipi on els nens i les nenes del poble trobin un espai on se’ls acompanyi en la seva formació com a persones a través de l’esport. Les famílies que portin els seus fills i les seves filles al CCE Tiana estaran segures d’estar en un espai respectuós amb els seus fills i responsable en el seu creixement com a futbolistes o entrenadors i, per sobre de tot, com a persones.

Club Excursionista Tiana

L’any 1982, després d’una sortida all Matagalls, va néixer el Grup Excursionista de Tiana. No va ser fins el 8 de desembre de 2001 que es va constituir com a entitat amb el nom de CLUB EXCURSIONISTA TIANA.

Club Patinatge Tiana

Més de 45 anys sobre rodes. El club va néixer en un moment on les alternatives al futbol i l’esport femení brillaven per la seva absència i, amb els anys, s’ha anat consolidant. Al principi, el club preparava infants per a festivals que s’anaven fent durant l’any, però en cap cas per a la competició. Des de fa anys, però, l’entitat ha fet un pas més i també forma esportistes i els porta a competir.

Skip to content