Inici > Entitats socials, culturals i esportives de Tiana

Saltamarges BTT Club

L’any 1994, després d´una sortida amb bicicleta fins a Montserrat neix l’entitat ciclista de Tiana. No va ser, però, fins l’any 1998 que es van constituir com entitat.

Societat Coral Joventut Tianenca

La Societat Coral Joventut Tianenca va ser fundada l’any 1903. Te diverses seccions com la Coral Tianenca, el Cor de Gòspel i el de Caramelles. Treballa la iniciació a la música i el cant coral amb els més petits, coral infantil i cor jove en col·laboració amb els centres educatius. Ofereix classes de tècnica vocal i de cant. Participa en els actes del cicle festiu i actes culturals de la Vila. Mostra el seu treball fora de Tiana en encontres i concerts. Pertany a la Federació de Cors de Clavé, la Federació Catalana d’Entitats Corals i el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.

Societat de Caçadors

Fundada l’any 1970. El primer president de l’entitat, que tenia la seu al Bar Tiana, va ser Antoni Giménez. La Societat de Caçadors de Tiana compta amb uns setanta socis, que practiquen la caça menor i la caça major durant quatre mesos a l’any al vedat tianenc.

Societat Recreativa Nou Pins

Neix l’any 1986 amb l’obra Maria Rosa, d’Àngel Guimerà, dirigida per Marià Manzanares. En commemoració amb els antics actors i actrius de Nou Pins, que actuaven durant els anys vint a la Catequística.

Tiana Cultiva i Preserva les Nostres Llavors

Es va fundar a l’any 2011 i té com activitat principal la recuperació i conreu de varietats hortícoles locals.

Has detectat algun error al directori? Hi falta alguna entitat? Escriu–nos a tiana.comunicacio@tiana.cat

Skip to content