Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > ENTITATS I Societat Recreativa Nou Pins: Una família formada dalt de l’escenari

El teatre sempre ha estat una activitat popular a Tiana. Un exemple ben clar és la Societat Recreativa Nou Pins, que porta més de 36 anys organitzant obres teatrals i actes relacionats amb la interpretació al poble. L’entitat va néixer l’any 1986, quan una part de l’Agrupació Artística del Casal -l’antic grup teatral de Tiana que actualment ja no existeix- va decidir formar una nova entitat. Des d’aleshores, han fet múltiples obres com Perfectes Desconeguts, Mar i Cel, La Bella i la Bèstia, Els Miserables i moltes més. 

Implicació ciutadana

Actualment, la Societat està formada per una quinzena de persones fixes que hi estan vinculats de forma activa. Assagen dues vegades a la setmana i sempre tenen algun projecte entre mans. De totes maneres, sempre que s’organitza una funció, molta gent del poble s’hi involucra i forma part de les obres que es representen. “Ens ho fem tot entre nosaltres i afortunadament sempre que muntem un projecte nou molta gent del poble ens dona un cop de mà i té ganes de participar-hi”, assegura Isidre Mestres, un dels responsables de l’entitat. De fet, les hores i dedicació dels veïns són el motor principal del grup i el que els fa forts i sòlids com a grup.

Mestres explica que “tothom hi és benvingut, tant aquells que vulguin actuar, com els que simplement volen estar ficats en els projectes i poder aportar el seu granet de sorra”. I afegeix que funcionen “en democràcia” i prenen totes les decisions en grup: “Tot i que hi hagi càrrecs dins de la Societat el nostre organigrama és totalment lineal i no hi ha ningú que mani per sobre dels altres”.

Skip to content