Search
Close this search box.

Perruqueria Llop

Tints de cabells. Depilació corporal amb cera. Pentinat.

Petit Paradís

A Petit Paradís, oferim un espai per festes especialment infantils, tallers diversos, espais de joc lliure en dies festius o de pluja, i per adults fem ioga dimarts i dijous a la tarda.
Un espai de 200 m2 amb propostes variades, piscina de pilotes, caseta de fusta de dos pisos amb cuineta, nines i diferents joguines, rocòdrom, disfresses, titellaire, futbolí, llit elàstic, pissarra amb guixos, portería de futbòl i tobogàn. A més la sala gaudeix d’un entorn privilegiat envoltada de natura.
Per llogar la sala per a festes, oferim tres alternatives:
Torn de mati de 9h a 14h, torn de tarda de 16h a 21h, o tot el dia de 9h a 21h.

Establiment associat a l’ACIST.

Portes i finestres

Especialitzada en sistemes de seguretat antirobatori. Empresa amb més de 25 anys d’experiència dedicada a l’instal·lació de portes, finestres i sistemes de tancaments de PVC, fusta o alumini. Especialistes en sistemes d’alta seguretat i fusteria. Finestres, portes de balcó, persianes, tendals, mampares de bany, portes d’interior, portes de garatge automatitzades i manuals, tancaments d’espais exteriors i qualsevol altre tipus de projecte de fusteria fet a mida. Empresa amb muntadors propis i personal altament qualificat que s’encarrega de l’estudi i execució del projecte amb 2 anys de garantia i entrega de certificats.

Servei associat a l’ACIST.

Quissos

Perruqueria canina. Banys terapèutics. Talla a tisora, stripping i màquina. Especialiotzació en races. Perruqueria comercial. Assessorament personalitzat. Més de 20 anys d’experiència en totes les tècniques.
Establiment associat a l’ACIST.

SAGA

Assessoria d’autònoms i PIMES.

Servei associat a l’ACIST.

Skip to content