Search
Close this search box.
Inici > Serveis > Comerç > Borsa de locals buits de Tiana

L’Ajuntament de Tiana crea una borsa de locals buits a la vila per incentivar la seva recuperació i per donar-los a conèixer. 

Aquesta iniciativa està pensada per a qui tingui un local buit en venda o lloguer a Tiana o per a qui en busqui un per iniciar o ampliar el seu negoci. L’objectiu és tenir un registre de tots els locals que actualment estan en desús.

La voluntat de la regidoria de comerç del consistori és que l’inventari vagi creixent i es converteixi en un punt on puguin confluir la gent que té locals buits i els qui en busquen per llogar o comprar, i així seguir reactivant la vila i el seu teixit comercial i empresarial. A més de donar un ús als espais en desús per intentar també millorar la imatge del centre de Tiana.

A través de l’adreça electrònica blancomg@tiana.cat es podrà enviar la informació per poder inscriure un local nou. La borsa de locals buits inclourà l’adreça del local i els metres quadrats útils així com els serveis i les prestacions de les quals disposa.

Tots aquells que estiguin interessats a llogar o comprar un local, un cop publicat el llistat, es podran posar en contacte amb els propietaris, també a través de l’Ajuntament de Tiana, que facilitarà el contacte. 

La borsa de locals buits es podrà consulta en aquesta mateixa pàgina web i totes les gestions es faran a través del mail blancomg@tiana.cat.

Skip to content