Search
Close this search box.
Inici > Festa Major de Sant Cebrià 2023

Del 14 al 17 de setembre la Festa Major de Sant Cebrià omple, un any més, els carrers de Tiana  

Salutació de l’alcalde, Isaac Salvatierra

Una senyora gran recolzada a l’ampit de la finestra. A baix, la gent del poble. Du una jaqueta, brusa i un collaret elegant. Ulleres vermelles. S’ha arreglat per baixar? A la mà, el got de festa major amb el Sant Cebrià estampat. El gat observa. Potser ha sortit una estona i ja és a casa, i bada des del balcó abans de fer el ressopó a la sala d’estar. O potser espera el marit, que s’afaita al lavabo, o fa temps mentre no arriba l’amiga per sortir a fer un tomb. O potser el net és al correfoc i l’intenta reconèixer, de dalt estant, entre el joc de foc i ombres. I en què deu pensar? Segueix llegint

El cartell de la Festa Major de Sant Cebrià 2023 és obra de Martí Membrado i Elisenda Gil i mostra una altra manera de viure la festa. Els colors del cartell estan inspirats en les façanes de les cases del centre del poble, les seves tonalitats i els seus contrastos.  La imatge la presideix una senyora gran, que observa la festa des de la finestra, amb un gat a l’espatlla.

El cartell consolida la benedicció de Sant Cebrià estrenada durant la Festa Major de l’any passat, present en la imatge principal de la festa, en el programa i en el got que porta a la mà la protagonista del cartell.

Skip to content