Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > L’Ajuntament crea un Casalet gratuït per als dies no lectius a les escoles

La regidora d’Educació ha impulsat El Casalet, un espai d’activitats per a infants destinat a aquelles famílies que treballen els dies de pont que a les escoles fan festa. És el cas dels dies 13 d’octubre i 7 de desembre, els ponts de la Hispanitat i la Constitució.

L’espai d’activitats per a infants s’habilitarà al Centre Cívic de l’Escorxador, on ja es fa el canguratge del dissabte al matí, de 9 h a 14 h. L’activitat és gratuïta per a totes les famílies que la demanin. Només cal fer una inscripció prèvia en aquest formulari.

Si voleu apuntar-vos pels 2 dies, heu d’omplir el formulari 2 vegades, un per cada dia. La franja d’edats d’aquest servei és de 3 anys a 12 anys (P3-6è). La data màxima per omplir aquestes inscripcions és fins a arribar a l’aforament màxim d’aquest servei, que serà de 30 nens. Si teniu dubtes us podeu adreçar a aquest telèfon d’informació: 938 51 48 55.

Canguratge gratuït

El Casalet s’afegeix als serveis de canguratges gratuïts que des de fa un any l’Ajuntament de Tiana ha posat a disposició de totes les famílies. Aquest setembre es va reprendre el canguratge gratuït dels dissabtes al matí i el servei de cangur a domicili. En aquest enllaç trobareu els detalls del servei i com fer les sol·licituds.

Skip to content