Search
Close this search box.

Fa  35 anys que visc a Tiana. M’agrada la muntanya i vaig ser Noia Guia en un grup d’Escoltes de Barcelona. Recordo molts diumenges que quan tornàvem d’excursió anàvem a ballar sardanes a la Plaça Sant Jaume i a fer un deliciós frànkfurt.

Diplomada en Relacions Laborals.  (Universitat Pompeu Fabra). Postgrau en Gestió Econòmica i fiscal. (Universitat Ramon Llull). Curs d’Organització, Procediments i Règim Jurídic de l’Administració Pública (Escola de la Funció Pública de la Generalitat de Catalunya). Curs de Comptabilitat Financera i Matemàtiques. (Universitat Ramon Llull). Certificat d’Aptitud Pedagògica.  (Universitat Politècnica de Catalunya). Nivell C de Català (Normalització Lingüística) i nivell B d’anglès (Escola Oficial d’Idiomes).

He treballat a l’empresa privada i a l’administració pública com a secretària de direcció i també com a professora a l’Institut Politècnic de Vic.

Una de les meves aficions actuals continua sent, entre d’altres, anar a la muntanya, per aquest motiu em sento tan feliç a Tiana, perquè tenim la sort de gaudir de la Serralada de Marina.

També soc molt aficionada a la música i gaudeixo i em relaxo tocant el piano. M’encanta llegir i soc una gran usuària de la biblioteca. Recordo que la meva afició a la lectura va començar al cap de 10 anys amb els llibres de l’Enid Blyton, que em regalava la meva àvia que era una gran lectora, i que explicaven les aventures que passaven unes alumnes d’un internat, tot un clàssic infantil d’aquell temps que jo esperava i en llegia amb impaciència cada volum

Gaudeixo molt anant al teatre, al cinema, a l’òpera, visitant museus de pintura i també m’agrada molt viatjar o seure a la terrassa d’una cafeteria per veure passar la gent.

Procuro gaudir de la vida i aprofitar tots els bons moments, m’encanta ballar, riure i compartir moltes estones amb les amigues.

Actualment, m’amoïna la situació del meu país, Catalunya. Estem retrocedint en molts aspectes i, ara que la meva trajectòria professional està a punt de finalitzar perquè gaudiré d’una jubilació imminent, és un bon moment per oferir desinteressadament un servei a aquest poble que tan bé ens ha acollit a la meva família i a mi. Ara tindré més temps i un major bagatge de coneixements i experiències de vida que vull posar al servei del poble i del meu país.

És regidora de l’Ajuntament de Tiana des del 2019. Forma part del grup municipal de Junts per Catalunya Tiana.

Els regidors i regidores de la Corporació poden rebre retribucions per exercir els seus càrrecs en règim de dedicació exclusiva o parcial en catorze pagues, dotze corresponents a les diferents mensualitats de l’any i les dues restants corresponents a les mensualitats de juny i desembre. 

El ple municipal ha aprovat les següents retribucions dels càrrecs electes:

 • Regidores Cristina Comas i Núria Amado, en règim de dedicació parcial, percebent cada una d’elles una retribució anual bruta de 18.000 euros.
 • Regidor Pau Seda, en règim de dedicació parcial, percebent una retribució anual bruta de 16.000 euros.
 •  L’alcalde, Isaac Salvatierra, rep una retribució de 35.800 euros bruts anuals, amb una dedicació del 90% de la jornada.

Les retribucions dels membres que formen part de la Junta de Govern són les següents:

 • Assistència al Ple: 300 euros per cada sessió ordinària.
 • Assistència a la Junta de Govern Local: 300 euros per cada sessió. Cada membre només rebrà mensualment l’import de les dietes corresponents a quatre sessions com a màxim.
 • Assistència a Comissions Informatives: 100 euros per cada sessió. Cada membre només rebrà mensualment l’import d’una dieta independentment del nombre de comissions a les quals assisteixi.
 • Assistència a Juntes de Portaveus: 100 euros per cada sessió, amb un màxim d’una junta al mes.
 • No es percebran dietes per assistència a Plens extraordinaris .

Les retribucions dels membres dels grups de l’oposició són les següents:

 • Assistència al Ple: 300 euros per cada sessió ordinària.
 • Assistència a Comissions Informatives: 100 euros per cada sessió. Cada membre només rebrà mensualment l’import d’una dieta independentment del nombre de comissions a les quals assisteixi.
 • Assistència a la Junta de Portaveus: 100 euros per cada sessió, amb un màxim d’una junta al mes.

Taula detallada de retribucions dels càrrecs electes.

Consulta l’acord de ple aquí.

Contacta amb la regidora

Correu–e: torrespmn@tiana.cat
Horari d’atenció: Visites concertades. Demana hora a tiana@tiana.cat o al telèfon 93 935 50 11.

Skip to content