Fa  35 anys que visc a Tiana.

M’agrada la muntanya i vaig ser Noia Guia en un grup d’Escoltes de Barcelona. Recordo  molts diumenges que quan  tornàvem d’excursió anàvem a ballar sardanes a la Plaça Sant Jaume i a fer un deliciós  frankfurt.

Les meves aficions actuals continuen sent entre d’altres,  anar a la muntanya, per aquest motiu em sento tan feliç a Tiana, que tenim la sort de gaudir de la Serralada de Marina.

També soc molt  aficionada a la música i disfruto i em relaxo  tocant el piano. M’encanta  llegir  i soc una gran usuària de la biblioteca. Recordo que la meva afició a la lectura va començar als 10 anys amb els llibres de la Edy  Blyton,  que em regalava la meva àvia que era una gran lectora,  i que explicaven  les aventures que passaven  unes alumnes d’un  internat, tot un clàssic infantil d’aquell temps que jo esperava i llegia  amb  impaciència  cada volum.

Gaudeixo molt anant al teatre, al cinema, a l’ òpera, visitant museus de pintura i també m’agrada molt viatjar o seure a la terrassa d’ una cafeteria per veure passar la gent.

Procuro disfrutar de la vida i aprofitar tots els bons moments, m’encanta  ballar, riure i compartir moltes estones  amb les amigues.

Actualment  m’amoïna la situació del meu país, Catalunya, estem retrocedint en molts aspectes i ara que  la meva trajectòria professional és a punt de finalitzar  perquè  gaudiré d’una  jubilació imminent, és un bon moment per oferir desinteressadament  un servei a aquest poble que tant be ens ha acollit a la meva família i a mi. Ara  tindré més temps i un  major bagatge de coneixements i experiències de vida  que vull posar al servei del poble i del meu país.

Diplomada en Relacions Laborals.  (Universitat Pompeu Fabra)

Postgrau en Gestió Econòmica i fiscal. (Universitat Ramon Llull)

Curs d’Organització, Procediments i Règim Jurídic de l’Administració Pública (Escola de la Funció Pública de la Generalitat de Catalunya)

Curs de Comptabiltiat Financera i Matemàtiques . (Universitat Ramon Llull)

Certificat d’Aptidud Pedagògica.  (Universitat Politècnica de Catalunya)

Nivell C de Català (Normalització Lingüística) i  nivell B d’anglès (Escola Oficial d’Idiomes)

He treballat  a l’empresa privada i a l’administració pública com a secretària de direcció i també com a professora a l’Institut Politècnic de Vic.

És regidora de l’Ajuntament de Tiana des del 2019. Forma part del grup municipal de Junts per Catalunya Tiana.

Els regidors i regidores de la Corporació poden rebre retribucions per exercir els seus càrrecs en règim de dedicació exclusiva o parcial en catorze pagues, dotze corresponents a les diferents mensualitats de l’any i les dues restants corresponents a les mensualitats de juny i desembre. 

El ple municipal ha aprovat les següents retribucions dels càrrecs electes:

  • Regidores Cristina Comas i Núria Amado, en règim de dedicació exclusiva, amb una dedicació del 100% de la jornada (37,5 hores setmanals), percebent cada una d’elles una retribució anual bruta de 16.000 euros.
  •  L’Alcalde, Isaac Salvatierra, rep una retribució de 35.800 euros, amb una dedicació del 90% de la jornada (34 hores setmanals).

Les retribucions dels membres que formen part de la Junta de Govern, Albert Sales, Susanna Capell, Jordi Marí i Antonio Sánchez, són les següents:

  • Assistència a sessions plenàries: 300 euros per cada sessió ordinària, amb un màxim d’onze plens ordinaris anuals.
  • Assistència a Juntes de Govern Local: 300 euros per cada sessió. Cada membre només rebrà mensualment l’import de les dietes corresponents a quatre sessions com a màxim.
  • Assistència a Comissions Informatives: 100 euros per cada sessió. Cada membre només rebrà mensualment l’import d’una dieta independentment del nombre de comissions a les quals assisteixi.
  • No es percebran dietes per assistència a Plens extraordinaris ni a la Junta de Portaveus.

Les retribucions dels membres dels grups de l’oposició són les següents:

  • Assistència a sessions plenàries: 300 euros per cada sessió ordinària, amb un màxim d’onze plens ordinaris anuals.
  • Assistència a Comissions Informatives: 100 euros per cada sessió. Cada membre només rebrà mensualment l’import d’una dieta independentment del nombre de comissions a les quals assisteixi.
  • No es percebran dietes per assistència a Plens extraordinaris ni a la Junta de Portaveus.

Contacta amb la regidora

Correu–e: montsetorresprenafeta@gmail.com.
Horari d’atenció: Visites concertades. Demana hora a tiana@tiana.cat o al telèfon 93 935 50 11.

Skip to content