Search
Close this search box.

Fill de badalonina i holandès va venir a viure a Tiana als 11 anys. Al poble va acabar de cursar l’EGB a l’escola Lola Anglada dalt del poliesportiu, per després fer els dos primers anys de batxillerat als “barracons de Montgat” per passar a l’institut de Masnou a cursar tercer per finalment acabar el COU a l’institut Thalassa que va inaugurar i formar part del procés participatiu per donar-li nom.

Vinculat al poble des de petit pel fet d’estudiar i tenir els amics a Tiana i alhora estar vinculat al futbol, primer a l’escola Lola Anglada i després a CCE Tiana, on actualment encara juga als Veterans. Fruit de l’experiència en l’esport base és un ferm defensor del mateix com a pràctica d’hàbits saludables, l’aprenentatge vinculat als esports d’equip així com a element cohesionador social per la seva transversalitat i els lligams que es creen entre els practicants i entre els familiars. Va estudiar ADE a la Universitat Abat Oliva i la seva experiència professional va començar en la Immobiliària per després fer el pas cap a la construcció industrial on va arribar a liderar un equip format per més de 100 persones i tenir empresa pròpia. No obstant això, la crisi financera que va començar el 2008 va fer que al 2010 decidís, fruit del seu caràcter inquiet i innovador, fer les maletes i marxar a l´Àfrica on hi ha viscut 12 anys.

L’experiència a l´Àfrica li va donar l’oportunitat de viatjar no només per diversos països africans sinó que per tota Espanya i altres destins com Polònia, França, Turquia o l’Iran. Simpatitzant d’ERC d’ençà que té coneixement i consciència política, cosa que data des d’abans de tenir dret a votar, i ferm defensor del dret a l’autodeterminació fruit de l’anhel de viure en una Catalunya independent algun dia. Va entrar en política com quasi totes les coses importants en la vida, gairebé de casualitat, però amb la ferma convicció que la seva experiència professional i vital així com la seva estima pel poble de Tiana poden servir per ajudar a fer un poble millor, ben gestionat i governat sota els principis republicans: democràtic, social, verd i feminista.

És regidor de l’Ajuntament de Tiana des del 17 de juny del 2023. Forma part del grup municipal d’ERC.

Web d’ERC Tiana

Els regidors i regidores de la Corporació poden rebre retribucions per exercir els seus càrrecs en règim de dedicació exclusiva o parcial en catorze pagues, dotze corresponents a les diferents mensualitats de l’any i les dues restants corresponents a les mensualitats de juny i desembre. 

El ple municipal ha aprovat les següents retribucions dels càrrecs electes:

 • Regidores Cristina Comas i Núria Amado, en règim de dedicació parcial, percebent cada una d’elles una retribució anual bruta de 18.000 euros.
 • Regidor Pau Seda, en règim de dedicació parcial, percebent una retribució anual bruta de 16.000 euros.
 •  L’alcalde, Isaac Salvatierra, rep una retribució de 35.800 euros bruts anuals, amb una dedicació del 90% de la jornada.

Les retribucions dels membres que formen part de la Junta de Govern són les següents:

 • Assistència al Ple: 300 euros per cada sessió ordinària.
 • Assistència a la Junta de Govern Local: 300 euros per cada sessió. Cada membre només rebrà mensualment l’import de les dietes corresponents a quatre sessions com a màxim.
 • Assistència a Comissions Informatives: 100 euros per cada sessió. Cada membre només rebrà mensualment l’import d’una dieta independentment del nombre de comissions a les quals assisteixi.
 • Assistència a Juntes de Portaveus: 100 euros per cada sessió, amb un màxim d’una junta al mes.
 • No es percebran dietes per assistència a Plens extraordinaris .

Les retribucions dels membres dels grups de l’oposició són les següents:

 • Assistència al Ple: 300 euros per cada sessió ordinària.
 • Assistència a Comissions Informatives: 100 euros per cada sessió. Cada membre només rebrà mensualment l’import d’una dieta independentment del nombre de comissions a les quals assisteixi.
 • Assistència a la Junta de Portaveus: 100 euros per cada sessió, amb un màxim d’una junta al mes.

Taula detallada de retribucions dels càrrecs electes.

Consulta l’acord de ple aquí.

Contacta amb el regidor

Correu–e: alexvanboven@tiana.cat
Horari d’atenció: Demana hora a tiana@tiana.cat o al telèfon 93 935 50 11.

Ves al contingut