Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Festa Major petita de Sant Antoni. Del 9 al 13 de juny

Del 9 al 13 de juny Tiana tornarà a viure la Festa Major petita de Sant Antoni. Una festa per a totes les generacions que tindrà diferents escenaris i que combinarà la tradició popular amb la música.

El pòrtic serà aquest diumenge, 4 de juny, amb el concurs Tornasons amb els Bandabòlit. L’acte servirà per presentar els tres candidats a capgròs de l’any.

Aquest any torna la cantata “La vaca Florinda”, a càrrec de l’alumnat de 2n de primària de les escoles Tiziana i Lola Anglada i el Frikibingo, la plena musical per a totes les edats.

Concerts cada nit

Les nits seran per la música amb els concerts d’ADT, Cristian Riaño DJ & Pablo Galak saxo i A Ciegas, als jardins de can Baratau divendres, dissabte i diumenge. I la festa de Descorxats i Xiringuito Dr. Mascaró al Parc del Doctor Mascaró, divendres i dissabte.

La tradició popular prendrà forma dissabte a la tarda amb la ballada de sardanes de la Cobla Maricel i diumenge al matí amb la XXVIII Trobada de puntaires i la cercavila i ball de gegants.

La festa torna a apostar pel teatre al carrer amb l’espectacle QUI CU QUI QUÈ QUINA a càrrec de la cia. Nom provisional, dissabte al matí.

13 de juny, festiu a Tiana

El dia de Sant Antoni, dimarts, 13 de juny, és festa a Tiana. Per això, la nit abans hi haurà un sopar de carmanyola i concert amb Verge de Sosa al Parc de l’antic camp de futbol.

Dimarts al matí hi haurà jocs gegants de fusta a la Ciutadella, el II torneig 3×3 de bàsquet “Xèrif”, per a equips a partir dels 10 anys i l’ofici solemne al vespre.

La Festa Major petita conviurà amb el Tast Tiana que tindrà lloc del 9 a l’11 de juny a la plaça de la Vila i can Riera.

Descarrega AQUÍ Programa Festa Major Petita 2023

El Punt Lila

Per primer cop, aquest any, la Festa Major petita tindrà un Punt Lila propi. Estarà situat al carrer Doctor Mascaró, a prop d’on hi haurà les festes de divendres i dissabte a la nit.

Hi haurà també punts referents al Tast Tiana establiments col·laboradors, els bars i restaurants de Tiana, que tenen la informació pertinent per fer la primera actuació.

La imatge de Sant Antoni 2023 d’Ula Campmajor

La imatge del cartell de la Festa Major petita de Sant Antoni és de la jove dissenyadora tianenca Ula Campmajor. És un dels cartells ques es van presentar al concurs de la Festa dels Racons, però que no van guanyar.

La regidora de cultura, però, va creure que la imatge representava plenament l’esperit de la Festa Major petita i va encarregar l’adaptació a la Ula Campmajor.

La imatge mostra els gegants de Tiana, el cavaller i la novícia, ballant com mai ho han fet fins ara: agafats.

 

Skip to content