Search
Close this search box.
Inici > Ajuntament de Tiana – Factura electrònica

L’Ajuntament de Tiana posa a disposició de les empreses el servei de facturació electrònica, donant compliment a la Llei 25/2013 d’Impuls de la Factura Electrònica i Creació del Registre Comptable de Factures al Sector Públic.

Podeu accedir-hi mitjançant la plataforma e-Fact, que posa a disposició de les administracions públiques catalanes i dels seus proveïdors sistemes d’emissió, recepció i intercanvi de factures electròniques.

Per què és millor la factura electrònica:
  • Permet l’intercanvi de la informació sense error entre l’Administració i els proveïdors (les dades originals arriben a destí per mitjans electrònics sense cap tipus d’entrada manual).
  • Registre d’entrada de les factures electròniques per part de les administracions en un termini màxim de 24 h. des del seu lliurament, i també la reducció del temps de tramitació.
  • Com a proveïdors disposareu de totes les garanties en la recepció i registre de les factures i podreu agilitzar l’inici de còmput dels terminis de cobrament.
  • Estalvi de costos en la generació i emissió de factures en format electrònic enlloc de la factura en paper.
Què és el codi DIR3?

Els codis DIR3 son els tres codis que s’assignen respectivament a l’òrgan gestor, la unitat tramitadora i l’oficina comptable d’una entitats pública. Son obligatoris per poder emetre una factura electrònica a l’Administració Pública. 

Ajuntament de Tiana

Adreça: Plaça de la Vila, 1, 08391, Tiana.
Telèfon: 93 395 50 11.
Correu–e: tiana.contractacio@tiana.cat

Skip to content