Search
Close this search box.
Inici > Cultura > Festa Major de Sant Cebrià

El 16 de setembre és Sant Cebrià, patró de Tiana. La Festa Major se celebra durant quatre dies i s’obre amb el pregó i el Toc d’Inici, on participen totes les entitats d’arrel tradicional i popular, i on es presenta el Capgròs de l’any. 

Entre les tradicions més populars hi ha el correfoc, les matinades, l’Enrucada, la plena i la Descorxada, que obre la festa durant el cap de setmana abans.

Festa Major 2023

El cartell de la Festa Major de Sant Cebrià 2023 és obra de Martí Membrado i Elisenda Gil i mostra una altra manera de viure la festa. Els colors del cartell estan inspirats en les façanes de les cases del centre del poble, les seves tonalitats i els seus contrastos.  La imatge la presideix una senyora gran, que observa la festa des de la finestra, amb un gat a l’espatlla.

El cartell consolida la benedicció de Sant Cebrià estrenada durant la Festa Major de l’any passat, present en la imatge principal de la festa, en el programa i en el got que porta a la mà la protagonista del cartell.

La celebració

La Festa Major de Tiana se celebra per Sant Cebrià, el 16 de setembre. Les dates oscil·len al voltant del dia del patró i el cap de setmana més proper.

Skip to content