Search
Close this search box.
Inici > Carta de serveis

Carta de serveis

Una Carta de Servei és un  document públic a través del qual l’Ajuntament informa als seus usuaris dels serveis que ofereix i dels compromisos de qualitat que assumeix en la seva prestació. També serveix per informar dels drets dels usuaris en relació a aquests serveis.

El sistema de gestió que hi ha darrere una Carta de Serveis té una repercussió directa en la millora dels serveis i en la percepció de la qualitat per part dels seus usuaris. L’Ajuntament de Tiana disposa des de l’any 2019 d’un catàleg de serveis, actualment en procés d’actualització i de compliment dels estàndards de qualitat de la norma UNE 93200:2008 de cartes de serveis, en el marc de la reforma i millora de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

El nou web municipal, estrenat el 2023, també està concebut com un catàleg de serveis. A l’apartat Serveis hi trobareu tots els serveis que ofereix l’Ajuntament organitzats per temes.

L’apartat Tràmits guia l’usuari a través de l’Oficina Virtual de Tràmits per fer totes les gestions per via electrònica. Des de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Tiana podeu fer tots els tràmits administratius que requereixin identificació.

Contacta’ns

Correu–e: tiana@tiana.cat

Ves al contingut