Search
Close this search box.
Inici > L’Ajuntament > Grups municipals > Grup Municipal- Junts per Catalunya Tiana

La persona electa en representació de Junts per Catalunya (JxCAT) a l’Ajuntament de Tiana és Montserrat Torres Prenafeta.

El nostre grup municipal treballa des de l’oposició, fent un seguiment actiu i constant  de la gestió de govern, recolzant aquelles iniciatives que són necessàries i enriquidores al poble i pressionant al govern perquè prengui les mesures necessàries quan detectem mancances.

Junts x Catalunya, és un grup municipal amb voluntat de govern, preparat i disposat a treballar per tota la gent de Tiana.  Ens il·lusiona viure i conviure a Tiana perquè tenim un poble magnífic, ben ubicat a la falda de la Serralada de Marina.

Junts x Catalunya és un equip que aporta criteri per millorar els serveis i la qualitat de vida dels tianencs i tianenques, tant a nivell particular com a nivell col.lectiu. Volem que Tiana sigui el poble de la nostra vida, on els infants puguin disposar d’un ensenyament complet, d’una atenció sanitària adient, i que els pares i mares, avis i àvies puguin estar tranquils perquè al poble hi trobin tots els serveis que puguin necessitar  tant els de primera necessitat, atenció mèdica, serveis socials, comerç,  com els serveis de formació, de convivència, de participació o d’esbarjo.

A Junts x Catalunya, estem contents i il.lusionats a portar a terme les nostres propostes per al poble, que a més d’administrar i de gestionar políticament  les funcions del municipi, volem aportar idees per consolidar el benestar del poble, millorar els serveis,  la seguretat  i disposar d’àrees desbarjo, salut i tranquil·litat.

Hem tingut la sort,   gràcies al bon criteri dels equips de govern que van coincidir a l’època de la construcció i especulació massiva de molts pobles,  que a Tiana es va saber conservar el caliu de poble i no es van fer les barbaritats que han comès altres municipis. Ens il.lusiona poder  viure,  conviure i treballar per  un poble magnífic!

Informació facilitada pel grup municipal.

Articles del grup municipal

Hem entrat a la primavera. Teníem l’esperança que el temps canviés i arribessin les pluges, però segons les últimes…
Junts x Catalunya, hem donat suport als pressupostos municipals però  deixant  ben clar que la partida que fa referència…
En el darrer Ple de l’Ajuntament del 8 de novembre d’enguany, el nostre grup municipal va demanar que es…
Skip to content