Search
Close this search box.
Inici > Cultura > Estiu jazz

L’Estiu Jazz és el festival degà de música d’estiu a Tiana. Cada divendres del mes d’agost omple de vida el pati de les moreres del Casal.

L’Estiu Jazz neix l’estiu del 1990 com a una oferta cultural d’estiu al poble per rememorar les vetllades musicals al punt neuràlgic del poble. El festival comença en els seus inicis tots els dijous al vespre i de mica en mica va creixent fins a oferir dues sessions setmanals els dijous i els divendres. Actualment els concerts són els divendres d’agost. El festival inclou dins el seu programa altres músiques com swing, blues o estils llatinoamericans. 

Divendres 9, 23 i 30 d’agost, a les 22 h al pati de les moreres del Casal de Tiana.

Divendres, 9.  Marga Mbande

La cantant Marga Mbande es defineix com a una africana de Guinea Equatorial nascuda a Barcelona. En la seva llarga trajectòria sobre els escenaris ha participat en propostes de tota mena, sota l’estela del soul, el pop i l’afrobeat, entre altres estils. És una artista amb personalitat urbana. En els darrers anys ha trepitjat escenaris a diverses parts del món amb diferents projectes.

A l’escenari és pura elegància urbana, contundència rotunda, poderosa sensibilitat a la seva veu i sobretot sap com connectar amb el públic.

Aquest trio musical format per Albert Casanova llicenciat al Liceu de Barcelona, mestre de la guitarra acústica i els pedals, Xavi Garcia a les percussions i Marga Mbande, vocalista incomparable, s’uneixen per oferir-te un viatge musical emocionant i autèntic. Junts, interpreten versions afrosoul i afropop com a tribut a les llegendaries artistes africanes que els inspiren. També, les seves composicions originals, afegint un toc únic al seu repertori. 

  • Marga Mbande – Veu
  • Albert Casanova – Guitarra
  • Xavi Garcia – Percussió

Divendres, 23.  Dumpy Lobsters.                                  

Un grup format per un quartet de veterans músics de l’escena nacional i internacional liderat pel carismàtic Òscar Font. Una proposta de jazz clàssic de New Orleans cuinat amb humor, i que farà gaudir petits i grans.

  • Artur Regada, contrabaix i veu
  • Josep Traver, guitarra i ukelele
  • Juli Aymí, clarinet
  • Oscar Font, trombó i veu

Divendres, 30.  Cool Cat Combo

Aquest trio de swing us portarà de viatge per l’època daurada d’aquest estil, repassant els millors compositors ¡ fent-vos ballar a un ritme frenètic.

  • Juli Aymí – Clarinet i saxo.
  • Mykha Violin – Guitarra i banjo.
  • Pau Lligades – Contrabaix.

Implica’t

La cultura és el pal de paller del poble viu i educador. Si vols formar part del Consell de cultura, contacta amb nosaltres a tiana.cultura@tiana.cat

Ves al contingut