Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > L’Associació Educativa la Muntanya fa el pregó infantil d’aquest any

És una associació juvenil per a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual. Treballen l’educació especial acompanyats de professionals que són clau perquè el projecte funcioni i doni el millor servei a tothom.

Persegueixen els objectius d’acompanyar en el creixement personal a través de la interacció amb l’entorn, treballar i motivar l’esperit d’aprenentatge i superació, crear una comunitat d’ajuda i acompanyament a les famílies, arribar al màxim nivell d’autonomia possible i desenvolupar les capacitats dels participants.

I ho fan seguint els valors de la inclusivitat i la diversitat, compromesos amb el feminisme i la igualtat de gènere; oferint programes de sensibilització i educació que puguin abordar qüestions de gènere; promovent la comprensió i el respecte mutu; treballant l’educació sexual inclusiva ensenyant els conceptes bàsics sobre el cos, les relacions interpersonals i el consentiment de manera accessible per a tothom, i creant un entorn on totes les veus són valorades.

Serà un pregó molt especial i més inclusiu que mai, amb els llenguatges inclusius i entenedors per a tothom.

Ves al contingut