Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > El diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona visita Tiana

El diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Pau González, ha visitat avui l’Ajuntament de Tiana. Després de la signatura al llibre d’honor de l’Ajuntament ha visitat el jardí de la Lola Anglada i s’ha reunit amb l’alcalde, Isaac Salvatierra.

A la reunió hi han assistit també, per part de l’Ajuntament de Tiana, la regidora de Cultura, Cristina Comas, i el regidor de Joventut, Pau Seda.

La reunió de treball s’ha centrat, en bona part, en la figura de la Lola Anglada i el seu llegat i com l’escriptora i il·lustradora  ha arrelat en el teixit associatiu i artístic del poble i com ha influenciat la cultura de Tiana, des del mestratge d’Àlvar Suñol fins al carrer que porta el seu nom, la seva casa i el seu jardí, l’escola i l’escola bressol o els capgrossos de can Boter i el mateix nom dels Diables de Tiana inspirat en el personatge de l’artista mon senyor llangardaix.

Durant la reunió l’alcalde i els regidors han explicat el model cultural actual amb actes transgeneracionals, d’espectacles al carrer i l’impuls a la cultura popular i tradicional, així com les necessitats dels equipaments culturals.

Ves al contingut