Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > COMPRAR A TIANA I Cuidar-se del sol

L’estiu és l’època de l’any en què el nostre cos està més exposat al sol. Com que fa més calor, portem roba més lleugera i, per tant, la superfície del cos que s’exposa directament al sol és més gran. Per això, és important protegir-nos. A Tiana, els comerços especialitzats fa setmanes que treballen per fomentar una bona prevenció dels perills de l’estiu.

A la Farmàcia Costa Mena, la Lourdes fa setmanes que nota un augment de les vendes de productes de protecció solar: “Des de Set-mana Santa, n’hem venut moltíssims”. També recalca que “és important que siguin bons productes perquè n’hi ha molts que diuen que compleixen els factors i realment no ho fan”. Per això —diu— cal assessorar-se.

Els altres productes estrella de l’estiu a la farmàcia són els que combaten les picades de mosquit. La Lourdes utilitza el canal d’Instagram de la farmàcia per donar consells sobre com actuar-hi. 

Una altra mesura per protegir la pell, en aquest cas de les cremades, són les sessions de bronzejat. Al centre d’estètica Lilacs, n’ofereixen. Això sí, la Lorena recalca que només són una bona solució si se’n fa un ús responsable, sense abusar-ne. “Amb la gent de pell més blanca, va bé: acostumes la pell al sol perquè, quan vagis a la platja, no et cremis”.

I finalment, una altra part del cos que és essencial protegir durant l’estiu són els ulls. L’Àngel, de l’Òptica La Punxa, reivindica la importància de triar unes ulleres de sol adequades: “No és el mateix utilitzar-ne per navegar que per passejar pel parc”. Hi ha filtres més potents i d’altres que no ho són tant, que funcionen per activitats en què l’exposició al sol no és tan directa. A més, recalca que decantar-se per imitacions no és una bona idea: “Estan fetes amb plàstics dolents que exposen molt més l’ull als factors que provoquen patologies com les cataractes”.

Ves al contingut