Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > XI Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana

L’Ajuntament de Tiana, l’Associació En Negre i l’editorial Alrevés han convocat l’onzena edició del Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de novel·la negra. La dotació del premi passa de 2.000 a 3.000 euros.

Aquest premi, que es lliura durant la celebració del Festival de novel·la negra en català, Tiana Negra, té per objectiu trobar novel·les fresques o originals, del gènere negre, escrites en llengua catalana.

Els originals es poden presentar fins a les 12 del migdia del dia 3 de desembre a l’adreça electrònica associacioennegre@gmail.com i han de tenir una extensió mínima de 110 pàgines i una màxima de 280, escrites a doble espai i amb font Times New Roman 12.

Bases del X Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana de novel·la negra:

  1. Hi podran optar novel·les originals escrites en llengua catalana que s’adscriguin al gènere negre.
  2. L’extensió de les novel·les serà d’un mínim de 110 pàgines i un màxim de 280, escrites a doble espai, amb font Times New Roman 12.
  3. La presentació dels originals es tancarà a les 12 del migdia del  2 de desembre de 2023.
  4. Les obres es presentaran exclusivament per correu electrònic a l’adreça de correu associacioennegre@gmail.com. S’enviaran dos fitxers, un amb l’obra, sense signar, i un altre amb la plica corresponent on hi ha d’haver nom complet, mail, telèfon, adreça i DNI del participant. NOMÉS S’ADMETRAN OBRES PRESENTADES EN WORD.
  5. Un cop presentades a concurs les obres no podran ser retirades ni modificades.
  6. La novel·la guanyadora obtindrà 3000 euros, dels quals 1.500 corresponen a l’avançament de drets d’autor que es faran efectius en el moment de la publicació de la novel·la per part de l’editorial Clandestina a la col·lecció Crims.cat (aproximadament durant el mes de setembre de 2024). Els altres 1.500 els aporta l’Ajuntament de Tiana i s’atorguen en el moment de la concessió del premi (gener de 2024).
  7. Els membres del jurat seran comunicats oportunament, abans de la data màxima d’entrega d’originals.
  8. El premi es lliurarà durant l’edició del 2024 del Tiana Negra.
Skip to content