Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Una Festa Major més inclusiva: Reggae per xics, pregó i Toc d’Inici, amb llengua de signes en català

Aquest any per primer cop la Festa Major comptarà amb actes adaptats a la llengua de signes en català. L’Ajuntament de Tiana i l’associació Inclusivxs ha tancat un acord per poder fer el tret de sortida de la Festa Major inclusiva.

El pregó de Victòria Riba i el Toc d’Inici es faran amb intèrprets de llengua de signes en català. Això permetrà que les persones que tinguin problemes auditius puguin seguir amb normalitat els dos actes que obren la Festa Major de Tiana. Farà també, que puguem mostrar a nous públics la part més tradicional de la Festa Major i les seves colles que donen forma al Toc d’Inici i a la presentació del Capgròs de l’Any que, recordant un dels personatges populars del poble, serveix, també, per explicar la nostra història i el nostre passat més recent. El pregó serà el divendres, 15 de setembre, a les 21:30 h a la Plaça de la Vila.

El concert de The Penguins, Reggae per xics, es farà també amb llengua de signes. Serà la primera vegada que el grup fa un concert adaptat a nens i nenes amb problemes auditius. La Festa Major de Tiana obre així l’acte central per als infants a famílies de la comarca que vulguin gaudir del concert inclusiu. El concert, adaptat per l’associació Inclusivxs, és possible gràcies al patrocini de Quorania. Serà divendres, 15 de setembre, a les 18 h, al Parc de l’Antic Camp de Futbol.

Ves al contingut