Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Una festa comunitària

A Tiana tenim la sort d’acomiadar l’estiu amb la nostra Festa Major. Aquests dies que viurem omplirem els carrers i les places de cultura feta a casa nostra, de tradicions que recuperem i que reinventem, d’amistats i relacions que es retroben i d’altres que neixen de noves.

Aquesta Festa Major és el fruit d’un treball conjunt amb la Comissió de Festes, amb el teixit associatiu del poble i amb veïns i veïnes que cada any s’impliquen perquè tinguem una festa per a tothom. Volem compartir amb tothom un nou model de festa diversa, que abraça les tradicions, que té la cultura al centre i el poble educador i que, de mica en mica, s’ha d’anar consolidant. La nova Festa Major que va començar a caminar l’any passat ha d’esdevenir un gran espai compartit de tot el poble.

Hem volgut transformar els espais de la festa per fer-la més acollidora i familiar. Perquè tothom s’hi senti millor. Per consolidar les noves tradicions i preservar l’essència que fa genuïna la Festa Major de Sant Cebrià.

Som un poble culturalment ric i divers i la Festa Major és la màxima expressió d’aquest tresor que no podem perdre, perquè ens fa ser qui som. I la virtut més gran de la feina feta és tenir una festa que podem gaudir conjuntament, des dels més petits fins als més grans.

Ens veiem aquests dies als nostres carrers inundats de vida, d’alegria, de tradicions, d’història i de cultura.

Gaudiu molt de la festa i feu-vos-la vostra!

Visca Sant Cebrià, visca la Festa Major i visca Tiana!

Salutació de la regidora de Cultura, Cristina Comas Spada, al programa de Festa Major de Sant Cebrià 2023.

Skip to content