Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Un pressupost per al benestar comunitari
Logo grup municipal Junts per Tiana

Els nous pressupostos per a l’any 2024 vetllen per la promoció de drets civils, drets econòmics, els drets socials i de les polítiques comunitàries a Tiana. La proposta del pressupost no és encara el que voldríem Junts per Tiana per a desenvolupar tot allò que tenim en el nostre horitzó polític, però sí, estem en el camí traçat, amb més del 50% del pressupost, destinat al benestar comunitari, serveis socials, la salut, l’educació, l’esport, la cultura, la seguretat i l’urbanisme.

  

La política pública ens ha de facilitar i permetre donar respostes òptimes a les necessitats del nostre poble, i ha d’establir prioritats a curt i llarg termini per tal de preveure les conseqüències de la incertesa econòmica actual, amb una inflació alta, amb preus de l’energia desorbitats, amb evident enduriment de la política monetària, o l’euríbor a màxims entre altres factors que ens influeixen i ens condicionen substancialment. 

La inversió en les persones per a un poble sostenible, la inversió en salut social i comunitària, la inversió en patrimoni i cultura, i la inversió en benestar emocional, és amb aquest pressupost, l’inici d’un canvi de paradigma de la política “tradicional” municipal, prioritzant el nostre progrés econòmic, la sostenibilitat i l’equitat social al nostre poble.  

Aquests pressupostos són un canvi en el plantejament dels darrers anys. Comença un nou cicle que deixa el totxo enrere i posa les persones al centre de les prioritats. Un nou cicle en què les polítiques d’espai públic i urbanisme estaran al servei de les persones i no a la inversa.

Skip to content