Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Tornem. 327 gràcies. I el casal municipal d’estiu?

El Partit Popular torna a tenir representació al plenari municipal gràcies a les 327 persones que van optar per al nostre projecte i ens van situar com a 4a força al ple per davant d’Esquerra i de la CUP.

I tornem amb les idees clares i amb la voluntat d’arribar a acords amb el nou govern municipal. Amb mà estesa, sense importar ideologies i amb l’únic objectiu que ens mou: Tiana i la seva gent. De fet, el nostre lema de campanya era Tiana, simplement.

Acaba el curs escolar i les famílies es troben un estiu més sense un casal d’estiu municipal a preus econòmics. No pot ser que Tiana no disposi d’una oferta pública de casal d’estiu i que es deixi en mans privades la seva organització. Hi ha moltes famílies que no poden afrontar els 100 euros de mitjana (sense menjador) que costa una setmana de casal! Treballarem de valent perquè el proper estiu cap nen es quedi sense casal.

Por último recordad que el próximo 23 de julio debemos acudir en masa a votar para derrotar al sanchismo. Tenemos la oportunidad de iniciar una nueva etapa que devuelva la sensatez a las instituciones.

Esperemos que disfrutéis mucho del verano. Nosotros no paramos.

Skip to content