Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Tiana reafirma les línies de terme amb els municipis d’Alella i Santa Maria de Martorelles
El municipi de Tiana limita amb els municipis de Santa Maria de Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Montgat i Alella.

Ahir, 2 de març de 2022, representants polítics i tècnics dels municipis de Tiana i Alella, per una banda, i Tiana i Santa Maria de Martorelles, per l’altra, van signar, a la sala de Plens de l’Ajuntament de Tiana, l’acta relativa a les operacions de ratificació de la línia de terme entre els municipis que ha elaborat l’Institut Cartogràfic i Geòlògic de Catalunya. D’aquesta manera es fixa de mutu acord la línia de delimitació inicial entre els termes municipals.

La línia de terme d’un municipi és la línia que separa el seu territori del territori dels seus municipis adjacents, incloent-hi la totalitat del nombre de trams.

Els treballs impulsats per la Generalitat dins del marc del Mapa Municipal de Catalunya, han consistit en passar  la línia de terme definida des de 1917 a escala 1:25.000 i representar-la a escala 1:1.000. i utilitzant el sistema de coordenades UTM (Universal Transverse Mercator) que permet localitzar llocs exactes al mapa i mesurar fàcilment les distàncies.

Ara seran cadascun dels municipis, els que hauran de ratificar via plenària aquesta línia de terme.

 

Ves al contingut