Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Tiana és una festa

Tiana, com el París de Hemingway, és una festa, ben organitzada i participativa. La recent Festa Major ha estat un èxit, molt diferent d’altres anys, per descomptat sense els aldarulls de “l’any del tomàquet”. Però hi ha diversos problemes damunt la taula que ultrapassen el cicle festiu i que entenem els socialistes que requereixen una atenció prioritària. N’identifiquem alguns:

• Les finances municipals. L’Ajuntament de Tiana incompleix l’objectiu d’estabilitat i la regla de la despesa, el que fa necessari un replantejament seriós de taxes i impostos.
• Els pressupostos. Caldria ser valents i construir un nou pressupost en lloc d’anar perllongant les despeses tradicionals que només porten a més dèficit.
• Les contractes municipals i concessions. En caduquen algunes d’importants (com la recollida de residus i neteja o bé la d’El Casal) i cal treballar a fons els Plecs de clàusules, instrument per a corregir el que calgui.
• El nou Centre d’atenció Primària (CAP). On el situem? Quin mecanisme de participació farem servir?
• El patrimoni municipal. Diversos edificis de propietat municipal estan inservibles o en situació d’evident deteriorament (la Casa de la Palmera o bé la Casa de la Delfina). És urgent i necessari un pla d’usos.
• Habitatge de protecció. On i com?
• Les inversions. Un poble, com una casa, requereix renovació (com la piscina d’estiu) i també noves actuacions. Cal elaborar un full de ruta de quines són les inversions que es prioritzen en aquest mandat.
• Residència de Sant Cebrià. Estem satisfets amb la situació actual?

Ben segur que és una llista incompleta, però hem volgut assenyalar al Govern quines són les nostres preocupacions fonamentals. I malgrat que de la majoria absoluta que disposa el Sr. alcalde pot fer i desfer com cregui convenient, els socialistes estem per a construir.

Miquel Santiago, l’únic regidor socialista, està sempre a la disposició de tots els tianencs i tianenques.

Skip to content