Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Tiana celebra el Dia Mundial del Circ
Enguany s’avança una setmana per no coincidir amb Setmana Santa i, per això, se celebrarà el cap de setmana 9 i 10 d’abril.

Tiana celebrarà un any més el Dia Mundial del Circ amb una programació especial. Tot i que el Dia Mundial del Circ se celebri cada any el tercer dissabte del mes d’abril, enguany s’ha decidit avançar la celebració una setmana per no coincidir amb la Setmana Santa i per això els actes s’han programat tots per aquest cap de setmana, 9 i 10 d’abril. Es faran 4 espectacles en total, tres d’ells el dissabte i un el diumenge.

La ronda d’activitats començarà el dissabte 9 d’abril a les 12.30 h del migdia, amb Les Penjades, una mostra de sis alumnes de l’Escola de Circ Quina Gràcia de Barcelona en què es barrejaran les tècniques aèries de teles i trapezi, el clown i l’acrobàcia de terra.

Ja a la tarda, a partir de les sis, Yldor Llach, especialista en bicicleta artísica, quadre rus, mà a mà i roda CYR, oferirà l’espectacle Sobre Rodes a la pista de l’antic camp de futbol.

A dos quarts de nou del vespre, els jardins de la Lola Anglada acolliran l’espectacle MDR (Mort de Riure) de la cia Los Galindos. Es tracta d’una representació que ha estat guardonada com a Millor Espectacle de Circ als Premis de la Crítica 2022. El fet de celebrar-ho als jardins de la Lola Anglada obliga a limitar l’aforament a un màxim de 250 persones.

Finalment, l’endemà diumenge dia 10 d’abril, a les 12 h del migdia, la Sala Albéniz serà l’escenari de l’espectacle Total Glamour de la cia The Sullivan’s, que servirà com a acte de cloenda de la celebració del Dia Mundial del Circ. En aquest cas, l’entrada tindrà un preu de 5€.

Ves al contingut