Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Sis mesos del nou govern, sis mesos posant les bases

6 mesos escoltant la gent, per millorar el dia a dia. Atenent les urgències i buscant la millora constant. Des de la neteja viària, el manteniment dels carrers i dels parcs, fins a la qualitat dels serveis públics. Enfortint els espais de treball en comú, reforçant les entitats.

Apostant per la Tiana cuidadora; la salut, l’habitatge assequible, l’envelliment actiu. Lluitant contra l’emergència climàtica. Reformant la Policia Local amb un nou model de policia de capçalera. Fent un poble integrador, en què ningú se senti exclòs. Treballant per la infància i l’adolescència. Pel jovent. Per la formació continuada, pel poble educador. Tenint present que qualsevol espai pot ser cultura. Recuperant i reinterpretant la cultura popular.

Treballant per enfortir el comerç del poble. I sembrant cada dia per recollir el fruit, impulsant el pla de recuperació de la vinya i l’horta. Pensant en avui i en el demà. Que la gestió d’ara no comprometi la de les generacions futures. Treballant per preservar la nostra història a través de la memòria oral. Relligant el futur i el passat. 6 mesos garantint un govern estable per poder impulsar les transformacions que el poble es mereix.

Skip to content