Search
Close this search box.
Inici > Serveis > Educació > Escola bressol El Timbal

Acompanyem els infants durant els seus tres primers anys de vida, vetllant per guiar-los en el desenvolupament de totes les seves capacitats, sempre amb una mirada de respecte i estima.

Per a nosaltres, educar significa donar als infants la possibilitat d’adquirir una vida plena, ajudar-los a créixer globalment i en tots els sentits, de viure amb solidaritat, autonomia i en bona relació amb la realitat que els envolta; ajudar-los a créixer globalment i en tots els sentits. El nostre projecte es fonamenta en una metodologia adaptada a cada un dels tres grups d’edat que tenim, respectant sempre els diferents graus de maduresa i la individualitat de cada infant.

Potenciem també el valor afegit que tenen els espais exteriors de l’escola per als nostres infants, oferint-losi els oferim la possibilitat que gaudeixin de l’entorn natural, d’uns espais oberts, atractius i estimulants.

Més de 700 m2 d’espais exteriors. i 41 úniques places que ens permeten oferir un ambient familiar i un tracte totalment personalitzat als nostres alumnes i a les seves famílies.

Tenim cuina pròpia, saludable i de proximitat. Fem visites informatives concertades.

EL TIMBAL

Adreça: Carrer Lleida, 2 BIS (Urbanització La Virreina). 08391 Tiana

Telèfon: 93.469.30.73 I 676.039.877

Correu-e: timbalebressol@gmail.com

Horari escolar: de 9 h a 12 h i de 15 h a 17.30 h. 

Acollida matí: de 7.30 h a 9 h.

Acollida tarda: de 17.30 h a 18 h. 

Menjador i descans: de 12 h a 15 h.

Skip to content