Search
Close this search box.
Inici > Serveis > Educació > Escola Lola Anglada

L’escola Lola Anglada som una escola arrelada al nostre entorn. Acompanyem l’alumnat en el seu projecte de creixement personal i educatiu, ja que el nostre objectiu és que rebi una educació que el capaciti per a la participació activa i responsable dins de la societat on haurà de viure.

Tenim el compromís de fomentar, en l’alumnat, una actitud curiosa, crítica i investigadora, de contemplar la diversitat i respectar les diferències, d’educar en valors. Els reptes, la presa de decisions, la comunicació i el treball de les emocions, l’esforç, l’autoestima, la superació, la resolució de conflictes són els factors clau per garantir l’acompanyament i l’aprenentatge competencial de tots ells.

A la nostra escola trobem moments pel treball individual o cooperatiu, per pensar i escoltar, per reflexionar. Moments per fer i desfer, per equivocar-nos, per construir. Moments per estar en grups reduïts compartint idees, discutint punts de vista, consensuant solucions. Moments per sentir-nos acompanyats, protegits, segurs. Moments per jugar, inventar, actuar. Moments per sentir-nos bé, per ser feliços, compresos. Moments per sentir-nos únics. 

ESCOLA LOLA ANGLADA

Adreça: Carrer Castellar, 7-21

Telèfon: 93 465 56 26

Correu-e: a8030388@xtec.cat

Horari escolar: de 8.45 a 12.15 h i de 14.45 a 16.15 h.

Acollida matí: de 7.45 a 8.45 h.

Menjador i descans: de 12.15 a 14.45 h.

Extraescolars: de 16.15 h a 18.00 h.

Skip to content