Search
Close this search box.
Inici > Serveis > Educació > Institut Tiana

El projecte educatiu de l’Institut Tiana vol potenciar el reconeixement pel treball personal  i d’equip, l’esperit crític, l’ús de les noves tecnologies i la recerca innovadora. També vol acompanyar l’alumnat amb una acció tutorial personalitzada i orientada a la diversitat i al creixement personal.

Volem despertar les inquietuds culturals i cientificotecnològiques, i valorar l’esforç pel coneixement, l’aprenentatge i la gestió de les emocions pròpies en un context de respecte per a les persones i l’entorn. Els objectius es concreten en l’assoliment de les competències comunicatives, metodològiques, personals i socials que integren continguts vinculats amb la ciutadania, la convivència i la intel·ligència emocional.

Projectes educatius: programa STEAM, programa Acompanya’m, Escola de Pares, Joc de Claus, programa Tiana Lectora, Intercanvis Internacionals, Programa de Diversificació Curricular,  Educació Emocional, Mediació Escolar i Robòtica.

Ensenyaments que s’imparteixen: 1r, 2n, 3r, 4t d’ESO i batxillerat.

Batxillerats que s’ofereixen: Humanístic i Social / Científic i Tecnològic.

L”institut té des del curs 2022–2023 un nou edifici per al batxillerat. Una nova construcció situada al pati nord de l’equipament, que es connecta per una passera amb l’edifici original, fet que permet comunicar les aules dels dos edificis i facilitar la circulació interna tant de docents com d’alumnes.

L’estructura del nou edifici és mixta. Una estructura metàl·lica configura el porxo, que suporta els mòduls de panells de fusta entrecreuada (CLT) que defineixen l’estructura de la primera planta i que al mateix temps fan de tancament i distribució interior de les aules. En planta baixa es conserva la transparència de les zones d’esbarjo amb nous espais d’ombra i elements del mobiliari urbà que enriqueixen la zona. D’aquesta manera, tot i la nova ampliació la parcel·la manté bona part dels seus espais exteriors.

L’edifici del batxillerat s’ha fabricat amb estructura de fusta, un sistema innovador amb materials reciclats i reciclables, que redueix la petjada ecològica i minimitza les emissions de CO2. El projecte constructiu és de l’AMB. La superfície total construïda és de 1.065 metres quadrats (255 metres quadrats a la planta baixa i 850 a la primera planta).

El cost total de l’obra és de 2,3 milions d’euros, dels quals l’Ajuntament de Tiana n’ha finançat 1,7 milions d’euros.

INSTITUT TIANA

Adreça: Avinguda Eduard Fontserè, s/n

Telèfon: 93 395 17 19

Correu-e: instiana@xtec.cat

Skip to content