Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Sant Jordi 2023, a la Biblioteca i al carrer

Aquest any, Sant Jordi es viurà durant tot el cap de setmana a Tiana, a la Biblioteca i al carrer.

La Biblioteca Can Baratau i l’Associació de Comerciants i Serveis Tianencs, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tiana, han programat dos dies d’activitats i de foment de la lectura i el comerç local.

Dissabte, el Sant Jordi es viurà a la Biblioteca

A partir de les 11 hores es podrà gaudir de l’hora del conte “Quin desastre de Sant Jordi”. Simultàniament, es portarà a terme la presentació de diversos llibres d’autors locals: a les 11 h, “La Cova de llegendes” d’Imma Romeu i “Comadrona en tierra agreste” de la periodista tianenca Quima Utrera; a les 12 h, “Las horas huecas” de l’ex alcalde Ferran Vallespinós i “L’assassí del Tirant” de Jordi Fernando.

També, durant tot el matí, es podrà gaudir a Can Riera de l’exposició de llibres gegants de Tiana i, a Can Baratau, d’animació, tallers i parades de la llibreria Mi Bella Serendipia i de l’Agrupament Escolta Roger de Flor.

Els llibres es podran comprar i signar a l’espai de la llibreria al passatge Moragas.

A més, l’Ajuntament posarà en marxa el pla de lectura municipal Tiana Llegeix. Serà a les 13 h a can Riera on es podrà visitar l’exposició de tots els llibres gegants que s’han fet els darrers anys a Tiana.

Diumenge, fira al centre del poble

Diumenge, dia de Sant Jordi, la fira de l’ACIST muntarà la fira al centre del poble, a l’Avinguda Isaac Albéniz, carrers Sant Cebrià, Lola Anglada i el Passatge Moragas. Parades i activitats ompliran tot el dia del llibre i la rosa.

A més, la música també serà present en la diada i a les 11 h hi haurà concert de combos de l’Escola Música MozarTiana i a les 12.30 h, concert La Patilla del Lleó. A més, també d’11 a 14 hores, hi haurà tallers organitzats pel cau.

Però això no s’acaba aquí, i a la tarda es podrà gaudir de 16 a 18 h de tallers de dracs i roses, a les 17.30 berenar de xocolatada i, per tancar la jornada cultural, a les 18 hores, un espectacle familiar per a tots els públics.

 

Afectacions a la mobilitat

La celebració de la Diada comportarà afectacions de la mobilitat al centre del poble. L’avinguda Isaac Albéniz, des de carrer Antoni Clapés a carrer Sant Josep, estarà tallada a la circulació de vehicles de 8 a 22 hores.

Les línies d’autobús B29, B34 i B35 es veuran afectades de 08:00h a 21:30h, aproximadament.

De 08:00h a 18:30h, hi haurà itinerari alternatiu de bus per Costes i Vessants.
De 18:30h a 21:30h el recorregut del bus acaba a Creu de Terme.

Skip to content