Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Reunió amb l’AMB per millorar el transport públic de Tiana

L’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra, s’ha reunit aquest dimecres a l’Ajuntament amb el vicepresident de Mobilitat de l’AMB, Carlos Cordón, per tractar tots els temes referents a la mobilitat que afecten el municipi. Tot just ara comencen els treballs del pla de mobilitat sostenible que inclou més espai per als vianants i les bicis, millor transport públic, més vehicle elèctric i més aparcament.

Durant la reunió s’ha repassat punt per punt les millores en el transport públic que han d’entrar en funcionament aquest mandat com ara la millora del servei d’autobús i les connexions amb l’estació de Renfe de Montgat i l’estació de metro de Badalona, així com una millor connexió entre zones de Tiana i el servei que connectarà el futur CAP. A Tiana el 63% dels desplaçaments es fan amb vehicle privat i l’objectiu és millorar els serveis per a poder potenciar els desplaçaments amb transport públic.

L’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra, ha explicat que es treballa “coordinadament i de manera participada i en acordar els reptes i en com ens imaginem la Tiana del futur: Un poble on el vianant i la bicicleta sigui prioritari”. “Estem treballant per tenir millores en el transport públic que es veuran implantades aquest mandat”, ha assegurat el vicepresident de Mobilitat de l’AMB, Carlos Cordón,

“Des del punt de vista del transport públic tenim un repte com a municipi del qual l’AMB n’és conscient. Avui hem vist uns horitzons que ens fan pensar que podem ser optimistes”, ha destacat l’alcalde.

El servei de transport urbà del Barcelonès Nord encallat des de feia anys s’ha adjudicat recentment, “això és una oportunitat ara perquè puguem millorar aquest servei des del punt de vista de reduir el temps que triguem per arribar al tren de Montgat i reduir la freqüència de pas per arribar al metro de Badalona que són les principals demandes”, ha explicat Salvatierra.

La visita ha servit també per presentar la nova estació de càrrega de cotxes elèctrics al carrer Castellar que forma part del projecte de l’AMB per promoure la mobilitat sostenible.

L’alcalde de Tiana ha reclamat que l’estratègia metropolitana de desincentivar l’ús del vehicle de benzina va lligada a què cada un dels municipis puguem desincentivar l’ús del vehicle i incentivar l’ús del transport públic i del vehicle elèctric.

Ves al contingut