Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Responsabilitat i transparència

El passat 26 de juliol, darrera Junta de Govern Local abans del mes d’agost, on no se’n celebra cap, tenia un ordre del dia amb la barbaritat de 39 punts.
La Junta es va iniciar a les 10 hores i 52 minuts i la Secretaria la va donar per conclosa a les 11 hores i 2 minuts, 10 minuts després…

Això significa que es va llegir, discutir i votar 1 punt cada qu01asi 16 segons!!
Donada la rapidesa i la pressa en fer via per aprovar els 39 punts podem arribar a dues conclusions: que eren punts intranscendents (purs tràmits) o que els actuals regidors del Govern del Sr. Salvatierra són simples figurants de cartó-pedra que no tenen res a dir, ni comentar, ni opinar, ni aportar a les JGL.
Doncs no, no eren qüestions intranscendents perquè es va aprovar una despesa total de 191.984,80 euros i a més a més, i sense que consti cap pressupost, tres projectes d’obres importants: la coberta del pavelló, la instal·lació d’un parc de fotovoltaiques i els aparcaments a carrer Dalt d’Alella.
I aquestes presses que comporten? Errors i falta de transparència.

Errors ja que, per exemple, la instal·lació d’un parc de fotovoltaiques es vol fer en uns terrenys que no són propietat municipal (no sabem com acabarà el tema) i l’aparcament del camí Dalt d’Alella consisteix a reduir unes voreres a una mida per sota del que determina el codi d’accessibilitat i implica la tala de 20 arbres, o gastar 160.000 € en reparar les goteres del pavelló municipal.

I Falta de transparència, ja que per tal d’aprovar aquests projectes cal que es posin en exposició pública perquè tothom pugui presentar al·legacions, i quan es va iniciar el termini? EL DIA 1 D’AGOST
Des d’ERC Tiana, volem reclamar a l’equip de govern RESPONSABILITAT amb la despesa i TRANSPARÈNCIA amb la informació.

Skip to content