Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > L’Ajuntament reforça la recollida d’escombraries durant les festes de Nadal

L’Ajuntament de Tiana ha reforçat el buidatge dels contenidors durant aquestes festes. Des d’aquesta setmana el servei s’ha duplicat, i en alguns dels casos, triplicat, perquè els contenidors tinguin prou capacitat per recollir tots els residus que es generen durant les festes, ja sigui a conseqüència dels àpats familiars com dels embolcalls dels regals.

Pel que fa a la neteja viària s’ha reforçat el servei, sobretot l’endemà de festes assenyalades, com la nit de Cap d’Any i just després de la cavalcada de Reis.

La recollida porta a porta es manté com sempre: dilluns, dimecres, divendres i dissabte, recollida de la fracció orgànica i dimarts, el rebuig. Els dies festius no alteren la recollida habitual.

Pel que fa a la deixalleria, tancarà els dies de festa i el divendres 5 de gener a la tarda.

Reforç per buidar els contenidors d’envasos, paper i vidre

El diumenge 24, de desembre hi ha un servei triple per a buidar els contenidors d’envasos, paper i vidre amb dues recollides al matí i una a la tarda i un servei doble de recollida d’abandonaments, tant al matí com a la tarda.

El dia de Nadal, dilluns 25 de desembre, es manté el servei de recollida d’abandonaments al matí, i el dia de Sant Esteve, dimarts 26 de desembre, també hi ha un servei especial de buidatge dels contenidors d’envasos, paper i vidre, i el servei doble de recollida d’abandonaments matí i tarda.

Del 29 al 31 de desembre, es faran un doble servei per buidar tots els contenidors de recollida selectiva perquè quedin buits per recollir els residus derivats de la nit de Cap d’Any i els dinars familiars de l’endemà.  El mateix servei es mantindrà el 4 i 5 de gener. A més, hi ha un servei especial el mateix dia de Reis, el dissabte 6 de gener, per recollir els desbordaments que hi pugui haver en els contenidors. També es mantindrà el servei doble de buidatge de contenidors el diumenge 7 de gener.

Skip to content