Search
Close this search box.
Inici > Actualitat > Reforç policial durant l’estiu

L’Ajuntament ha reforçat la campanya de seguretat durant aquest estiu. Aquesta temporada s’afronta amb més mitjans que mai. Hi haurà un reforç d’agents. Aquests primers dies ja ha entrat un de nou en servei i es reforça el patrullatge al carrer i el pla preventiu de robatoris en domicilis en coordinació amb els Mossos d’Esquadra.

A més aquest any es disposa del nou sistema de càmeres de seguretat completament renovat i el servei de dron. La campanya de prevenció compta amb un nou servei de consells i recomanacions al mòbil via whatsapp. Per rebre’ls només cal que digueu “hola” al telèfon 93 395 50 11.

Sistema de videovigilància amb 53 càmeres al carrer

Actualment, hi ha 53 càmeres instal·lades. Són 35 càmeres d’ambient i 10 de lectura de matrícules. La resta estan en exteriors d’equipaments.

Estan instal·lades a la via pública en 30 punts de control on hi ha entre 1 i 4 càmeres. El sistema compta amb una xarxa de telecomunicacions sense fils, un centre de control a la comissaria de la Policia Local i un vídeowall amb 4 monitors amb mosaic. Restituir el sistema de càmeres de seguretat i control ha suposat una inversió de més de 100.000 euros.

Campanya de prevenció

Durant tot l’estiu es posa en marxa una campanya d’informació i prevenció amb avisos a la població. A banda dels habituals des de les xarxes, aquest estiu ja s’enviaran les recomanacions directament al mòbil amb el nou servei de whatsapp municipal.

Per rebre els missatges informatius només cal enviar un missatge de whatsapp dient “hola” al telèfon 93 395 50 11 o clicant aquí.

Entre les recomanacions hi ha la fitxa d’absència domiciliària per fer saber a la policia que la casa queda buida durant uns dies. El tràmit es pot fer directament clicant aquí i informant dels dies que marxeu i donant un telèfon perquè us puguin localitzar en cas d’emergència. També es poden deixar unes claus a la policia perquè si han d’accedir al jardí en cas d’urgència, ho puguin fer més eficientment.

Ves al contingut